Liebherr Side-by-side SBSbs 7263, Capacitate 620 l, VarioSpace, 9 sertare, 6 rafturi, Functie SuperFrost, Functie SuperCool, Clasa A+/A++, Black Steel

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Side-by-side SBSbs 7263, Capacitate 620 l, VarioSpace, 9 sertare, 6 rafturi, Functie SuperFrost, Functie SuperCool, Clasa A+/A++, Black Steel de la Liebherr

Side-by-side SBSbs 7263, Capacitate 620 l, VarioSpace, 9 sertare, 6 rafturi, Functie SuperFrost, Functie SuperCool, Clasa A+/A++, Black Steel

Side by Side - SBSbs 7263

Gama: Premium
Dimensiuni (IxLxA): 185,2 x 121 x 63 cm
Capacitate totala: 620 l

Clasa energetica: A+/A++
Clasa climatica: SN-T
Culoare: black steel
Capacitate neta racitor: 364
Capacitate neta BioFresh: 117
Capacitate neta congelator: 256
Tip congelator: NoFrost
VarioSpace
Sertare congelator: 9
IceMaker cu alimentare la retea
Display MagicEye: Digital
Maner: Sistem de deschidere integrat
Ventilator
Interfata: HomeDialogReady
Circuite de racire: 2
Zone de temperatura: 3
Decongelare compartiment racitor: automata
Decongelare congelator: automata
Timp de depozitare in caz de avarii: 43
Capacitate de congelare in 24 de ore: 18
Functie SuperFrost: reglabil in functie de cantitate
Functie SuperCool
Nr. Rafturi: 6
Iluminare LED

 

Dovedit mai sanatos prin pastrarea prospetimii
Pentru bucataria moderna, prospetimea, bogatia in vitamine si pastrarea alimentelor pentru un timp indelungat constituie cele mai bune retete. Cu cat sunt mai proaspete alimentele, cu atat sunt mai valoroase pentru alimentatia sanatoasa. Un bun motiv sa va decideti pentru BioFresh de la Liebherr, deoarece sertarele etanse BioFresh garanteaza o clima perfecta pentru prospetime pe durata indelungata. 

Compartimentul BioFresh garanteaza clima perfecta pentru o prospetime extrem de lunga. La o temperatura cu putin peste 0 °C si la o umiditate ideala, fructele si legumele, carnea, pestele si produsele lactate isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant de pana la trei ori mai mult decat in frigiderele traditionale. 



  Cele doua compartimente BioFresh, permit reglaje de umiditate: DrySafe sau HydroSafe. Modul DrySafe, cu umiditate redusa a aerului, este ideal pentru depozitarea carnii, a pestelui si a produselor lactate. Fructele si legumele se pastreaza, in mod optim, in HydroSafe cu umiditate ridicata a aerului.



Multe studii independente confirma ca la depozitarea mai multor tipuri de alimente in compartimentul special BioFresh, continutul de vitamine al acestora creste. La fel, procesul de deshidratare la fructe si legume se reduce substantial.
BioFresh - exemple demonstrate de prelungire a timpului de pastrare In sertarele etanse BioFresh, alimentele raman proaspete cu mult mai mult timp decat in sertarul traditional de legume.



Sertarele BioFresh pe sine extensibile se integreaza aproape perfect in interiorul aparatului. Chiar si la un unghi de deschidere a usii de 90°, ele pot fi deschise si extrase cu usurinta.

Datorita iluminarii LED din peretele lateral stanga, continutul sertarelor BioFresh ale aparatelor din gama PremiumPlus este iluminat in mod optim si cu un design excelent. Consumul de energie este minim, iar emiterea de caldura in spatiul frigiderului este aproape inexistenta.
 

Facilitatea comunicarii in retea a aparatelor




Sistemul HomeDialog permite ca un aparat situat la subsol, de exemplu, sa fie controlat folosind display-ul unei combine compatibile HomeDialog. Aparatele interconectate sunt indicate pe ecranul combinei (aparatul Master - doar din gama PremiumPlus) si poate fi operat si controlat astfel foarte usor.

Alarmele de temperatura, alarmele usii si caderea de tensiune a aparatului extern sunt afisate pe aparatul Master. Toate functiile aparatului conectat in retea, cum ar fi setarea temperaturii sau modul SuperFrost, pot fi operate prin intermediul ecranului aparatului Master. Aparatele Liebherr compatibile HomeDialog se regasesc in gama de vitrine pentru vinuri, congelatoare, frigidere si combine frigorifice. 

Mai pot fi conectate optional pana la sase aparate Liebherr folosind doar modulul de extensie PLC disponibil ca si accesoriu. Pentru a permite conectarea in retea, aparatele trebuie sa fie conectate la aceeasi retea electrica. Nu este necesara utilizarea conexiunii prin cabluri suplimentare care consuma mult timp.


Inovatia vine de la Liebherr!

Interconectare a pana la sase aparate controlate de un model PremiumPlus 
Nu este necesara alta retea decat cea electrica
Permite controlul si verificarea aparatelor externe de pe display-ul PremiumPlus
Instalare si utilizare facila

 

Cuburi de gheata de cea mai buna calitate pentru fiecare ocazie



Cu dispozitivul pentru gheata IceMaker cu racord permanent la apa, va stau la dispozitie cuburi de gheata de cea mai buna calitate. Pentru umplere, rezervorul de apa poate fi extras cu usurinta. Indiferent daca pentru o bautura rece sau pentru o petrecere mare - in cele doua sertare va sta la dispozitie gheata pentru toate situatiile.
Dispozitivul de gheata IceMaker poate fi deconectat si realizeaza automat reumplerea necesara. Un filtru de apa integrat asigura o calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata proaspete. Necesitatea schimbarii filtrului de apa este afisata de sistemul electronic. 

Inovatie unica: IceMaker cu rezervor de apa - o solutie de compromis in cazul calitatii nesatisfacatoare a apei de la retea sau lipsa acesteia. Se umple rezervorul de apa situat in compartimentul racitor in partea stanga cu apa plata, urmand ca IceMaker-ul din congelator sa preia aceasta apa si sa o transforme in cuburi de gheata de cea mai buna calitate.

Capacitate rezervor apa: 1.5 litri
Productie zilnica de gheata: 1.0 kg.
Capacitate totala de depozitare: 1.5 kg.

Pozitionat in sertarul din stanga din partea de sus a congelatorului, dispozitivul IceMaker poate fi extras atunci cand nu este necesara gheata, permitand utilizarea sertarul congelatorului ca spatiu normal de depozitare pentru alimente de congelat.



Cuburi de gheata de cea mai buna calitate pentru fiecare ocazie

Reumplere automata dupa deconectare 
IceMaker cu WaterTank:
 Solutie inovativa in cazul calitatii nesatisfacatoare a apei de la retea sau lipsa acesteia 
 Calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata
Dispozitivul poate fi extras permitand utilizarea sertarului ca spatiu normal de depozitare 
 

Calitatea racirii profesionale fara depuneri de gheata si fara deshidratarea alimentelor
Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr va scuteste de decongelarea aparatelor. In mod suplimentar, aparatele NoFrost ale firmei Liebherr sunt deosebit de economice din punct de vedere al consumului de energie si dispun de o functie super confortabila.

Astfel, de exemplu, cu ajutorul sistemului automat SuperFrost, temperatura din spatiul interior poate fi coborata in cel mai scurt timp pana la - 32 °C. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de eficienta, cu pierderi minime de vitamine. Aspectul, vitaminele si gustul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionare normala.



Pentru siguranta prospetimii de lunga durata,aparatele Liebherr NoFrost ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate prin intermediului aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata, iar alimentele nu se mai pot bruma. Cu confortabilul NoFrost nu mai este necesara dezghetarea.



Daca nu este necesar intreg compartimentul congelatorului pentru a depozita alimente congelate, sertarele nefolosite pot fi anulate prin folosirea Placii Vario pentru economisirea energiei. Consumul de energie poate fi redus cu pana la 50%. Placa Vario este disponibila optional, prin reteaua de service.Sistemul este valabil doar pentru congelatoarele NoFrost.




Congelare de calitate profesionala: 

Procesul de deshidratare la fructe si legume redus substantial
Fara depuneri de gheata si fara brumarea alimentelor
Compartimentul congelator nu va mai necesita niciodata dezghetare
Clase de eficienta energetica superioare
Temperatura in jurul valorii de - 32 °C
Aspectul, vitaminele si gustul alimentelor se pastreaza in mod optim
Economisirea energiei prin folosirea Placii Vario

Prospetime la superlativ

Proaspat cumparate, pregatite cu imaginatie, servite cu placere - alimentele sanatoase dau tonul actual in bucataria moderna.

Aparatele Side-by-Side (frigider + congelator) de la Liebherr sunt perfecte pentru depozitarea cantitatilor mari de alimente bogate in vitamine. Ele ofera un spatiu generos si un confort unic. 

Designul lor exclusiv fac din aceste aparate vedeta oricarei bucatarii. Fiecare detaliu al aparatului, de la manerul usii la rafturile de depozitare este impresionant, datorita calitatii sale de top. 

Inovatie unica in lume, Side-by-Side SBSes 7165, cu cinci zone diferite de climatizare , ofera o serie de solutii inovatoare:

• In compartimentul BioFresh, alimentele isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant pana la de trei ori mai mult decat in frigiderele traditionale.

• Compartiment pentru depozitarea vinului cu doua zone ce pot fi reglate independent la temperaturi intre + 5 °C si + 20 °C.

• Congelare de calitate profesionala datorita tehnologiei NoFrost de ultima generatie.

• Astfel, compartimentul congelator nu va mai necesita niciodata decongelare!

• Dispozitiv automat pentru cuburi de gheata de cea mai buna calitate.




Centru de prospetime, eleganta si sanatate 

Perfect pentru depozitarea cantitatilor mari de alimente 
Spatiu generos si confort unic 
Designul exclusiv si calitate de top 
Inovatie unica in lume- Side-by-Side SBSes 7165 
Congelare de calitate profesionala 
Dispozitiv automat pentru cuburi de gheata 
Compartiment pentru depozitarea vinului 
 

Flexibilitate in depozitare

Toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace si pentru alimentele de congelat voluminoase.

Sertarele si placile intermediare de dedesubt pot fi indepartate. Astfel, se realizeaza VarioSpace - cel mai practic sistem pentru spatiu de depozitare extra, astfel se creeaza rapid spatiu chiar si pentru cel mai mare tort.


Mai mult spatiu de depozitare

Sertarele si rafturile intermediare din sticla pot fi indepartate
Intregul spatiu interior poate fi utilizat ca VarioSpace 
Posibilitatea depozitarii alimentelor voluminoase 
 

Congelare rapida a alimentelor, conservand vitaminele
    Functia automata SuperFrost reduce temperatura din spatiul interior in cel mai scurt timp pana la -32°C. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de precauta. Vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionare normala.
Controlata prin releu de timp:


  65 ore de functionare maxim (in functie de aparat) in care temperatura este coborata la maxim -32°C.

-> Valabil pentru modelele cu sistem de control simplu (seriile 1 si 3 de sistem de control)
Controlat prin intermediul cantitatii:


  Functia SuperFrost controlata prin intermediul cantitatii lucreaza pentru minim 30 de ore. Dupa acest interval, este determinata diferenta dintre temperatura inregistrata si cea setata. Daca diferenta este mai mare decat un parametru inregistrat in sistemul de control electronic, functia SuperFreeze inceteaza. In caz contrar aparatul va continua sa raceasca pana cand se atinge acest parametru. Limita maxima este de 65 de ore.

-> Valabil pentru modelele din seriele 6 si 7 de sistem de control


 Congelare rapida a alimentelor 
 Vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim 
 Maxim 65 ore de functionare pentru coborarea temperaturii pana la -32°C 
 Revenire automata la functionarea normala dupa terminarea procesului de congelare 
 Economisirea energiei electrice 
 

Racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate



  Functia automata SuperCool scade temperatura din compartimentul racitor pana la +2°C - ideala pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate. Dupa ce racirea s-a incheiat, temperatura setata este restaurata in mod automat.


  Functia SuperCool este controlata de timp doar cand este activata, in acel moment fiind activa pentru o durata de 6 ore. In acest timp, aparatul functioneaza la cea mai rece temperatura, cu ventilatorul pornit.


 Racirea rapida a alimentelor 
 Pastreaza prospetimea alimentelor 
 Scade temperatura pana la +2°C intr-un interval de 12 ore 
 Revenire automata la functionarea normala dupa terminarea procesului de racire 
 Economisirea energiei electrice 
 
SPECIFICATII DETALIATE

Clasa de eficienta energetica A++/A++
Consum de energie 365 de zile/24h 344/0,941 kWh
Volum brut/net
Volum total 708/620 l
Compartiment frigorific 404/364 l
din care compartimentul BioFresh 126/117 l
Compartiment congelator 304/256 l
Caracterisitca stele² 4
Timp de depozitare in caz de avarie 43 h
Capacitate de congelare in 24 ore 18 kg
Clasa climatica3 SN-T
Nivel de zgomot 42 dB(A)
Tensiune 220-240 V ~
Valoare de racordare 2,5 A 259 W


Compartiment frigorific
Proces de dezghetare automat
Iluminare interior Iluminare LED
Sertare etanse BioFresh 3
BioFresh-Plus reglabil da
Iluminare BioFresh -
Ventilator da
Dispozitiv de depozitare a sticlelor Etajera variabila pentru sticle
GlassLine usa de interior Premium
VarioBoxes da


Compartiment congelator
Proces de dezghetare automat
Iluminare interior LED
Tehnologie de congelare NoFrost
Acumulator de frig 2
Dispozitiv pentru cuburi de gheata Racord fix pentru apa 3/4"
Productie cuburi gheata in 24 ore 0,8 kg
Rezerva cuburi de gheata 1,5 kg


Dimensiuni
Inaltime 185,2 cm
Latime 121 cm
Adancime incl. dist. de la perete 63 cm
Avantaje ale dotarii
Interfata HomeDialog-ready
SmartSteel da
SoftSystem -
Usa/pereti laterali BlackSteel/BlackSteel
Cod EAN 4016803173083

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.