Samsung Side by Side Full No Frost RH57H90507F, Food SwowCase, 570 l, Clasa A+, H 177 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Side by Side Full No Frost RH57H90507F, Food SwowCase, 570 l, Clasa A+, H 177 cm, Inox de la Samsung

CARACTERISTICI

  • Designul "frigider in frigider" optimizeaza utilizarea spatiului si ofera acces rapid la toate alimentele de care are nevoie familia dvs.
  •  
  • Spatiul vitrinei ShowCase pentru intreaga familie ofera zone clar definite pentru alimente utilizate frecvent, iar cele mari si care rezista mai mult timp pot fi mentinute mai proaspete in compartimentul interior.

Alimentele pe care le indragiti la indemana

Spatiul vitrinei frigiderului Samsung Food ShowCase reprezinta un "frigider in frigider", aflat in partea frontala, pentru un acces rapid si usor la toate alimentele preferate ale familiei si la cele utilizate frecvent. Acesta include 6 compartimente generoase pentru depozitarea unor tipuri speciale de alimente (branzeturi, sosuri, bauturi, gustari, alimente pentru copii si articole diverse) si este impartit in 3 zone pentru diferiti membri ai familiei, astfel incat toata lumea sa poata gasi extrem de usor ceea ce doreste.

Alimentele pe care le indragiti la indemana

Spatiul vitrinei frigiderului Samsung Food ShowCase reprezinta un "frigider in frigider", aflat in partea frontala, pentru un acces rapid si usor la toate alimentele preferate ale familiei si la cele utilizate frecvent. Acesta include 6 compartimente generoase pentru depozitarea unor tipuri speciale de alimente (branzeturi, sosuri, bauturi, gustari, alimente pentru copii si articole diverse) si este impartit in 3 zone pentru diferiti membri ai familiei, astfel incat toata lumea sa poata gasi extrem de usor ceea ce doreste.

Captarea aerului rece

Suprafata metalica de racire de pe partea interioara a usii frontale a frigiderului Samsung Food ShowCase ajuta la mentinerea temperaturii optime in frigider, pentru ca alimentele sa isi pastreze prospetimea chiar daca deschideti si inchideti frecvent usa vitrinei. Metalul retine raceala din aer, iar conductivitatea sa termica buna ajuta la recuperarea rapida a pierderilor de temperatura dupa ce usa se inchide din nou, pentru o mai buna conservare a alimentelor.

Design elegant clasic

Frigiderul Samsung Food ShowCase are un stil elegant, premium, care aduce o nota de rafinament in orice bucatarie. Finisajul clasic din metal solid include un dozator de apa si gheata din otel inoxidabil si este pus in evidenta de textul clar, albastru ca gheata, de pe afisaj. Designul la adancimea blatului face ca frigiderul sa se contopeasca armonios in interiorul bucatariei si sa nu iasa in afara, astfel incat nu necesita o instalare speciala.

Raceste fiecare colt

Procesul de racire a frigiderului Samsung Food ShowCase include sistemul de racire integrala All-around Cooling, care raceste uniform fiecare centimetru din frigider, dintr-un colt pana la celalalt. Aerul rece este suflat prin mai multe orificii situate la nivelul fiecarui raft, astfel incat mentine o temperatura uniforma si constanta de sus pana jos si din fata pana in spate, iar alimente se mentin mai proaspete.

Stocare flexibila

Frigiderul Samsung Food ShowCase adauga un plus de flexibilitate la stocare datorita raftului glisant si pliabil. Acesta aluneca inauntru si in afara si poate fi pliat, ridicat sau coborat cu usurinta, astfel incat sa incapa produsele de orice dimensiuni, inclusiv sticlele mari si inalte sau recipientele voluminoase. Drept rezultat, spatiul nu este irosit si va puteti bucura de un mod mai inteligent si mai comod de a organiza si a stoca alimentele.

Gheata si apa instantaneu

Cu finisajul elegant din otel inoxidabil si afisajul clar du culoare albastra, dozatorul de gheata si apa al frigiderului Samsung Food ShowCase ofera un mod simplu de a va racori oricand. Cu o simpla apasare pe buton puteti sa va bucurati de un pahar racoritor de apa filtrata, rece ca gheata, sau sa umpleti un recipient cu cuburi sau gheata sfaramata.

Mai putin spatiu, mai multa gheata

Dispozitivul Ice Master al frigiderului Samsung Food ShowCase este incorporat in usa si va ofera un spatiu suplimentar pretios, eliberand inca doua rafturi din congelator. Dar nu veti ramane fara gheata deoarece acesta are o capacitate de pana la 2 kg, iar compartimentul transparent va permite sa vedeti exact cata gheata a ramas.

Pur si simplu, mai mult spatiu

Sertarele adanci ale frigiderului Samsung Food ShowCase ofera mai mult spatiu de depozitare atat in zona frigiderului, cat si in cea a congelatorului. Sertarele sunt mai mari si mai adanci, astfel incat este mult mai simplu sa introduceti si sa scoateti alimentele, chiar din colturi, si puteti, de asemenea, sa stocati produse de dimensiuni mult mai mari. Este perfect pentru familiile ocupate care doresc sa se distreze cu prietenii!
 
 
 
 

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiune de RH57H90507F/EO

Capacitate

Capacitate neta congelator (litri) 176 ℓ
Capacitate neta totala (litri) 570 ℓ
Capacitate bruta frigider (litri) 402 ℓ
Capacitate bruta totala (litri) 615 ℓ
Capacitate neta frigider (litri) 394 ℓ


Specificatii fizice


20/40/40H (Container) 12 / 24
Inaltimea neta a carcasei cu balamale (mm) 1.774 mm
Inaltimea neta a carcasei fara balamale (mm) 1.774 mm
Adancime neta cu manerul usii (mm) 721 mm
Adancime neta fara manerul usii (mm) 721 mm
Adancime neta fara usa (mm) 610 mm
Greutate neta (kg) 161 kg
Net Width(inch) 35,9 inch
Latime neta (mm) 91,2 cm
Adancime ambalaj (mm) 776 mm
Inaltime ambalaj (mm) 1.909 mm
Latime ambalaj (mm) 974 mm


Functii de racire


Debit multiplu Da
No Fros tDa
Tip de racire Racire integrala


Caracteristici exterioare


Culoare Otel elegant
Dozator cu filtru de apa Da
Afisaj si comenzi (frigider si congelator) Aspect otel inoxidabil si LED albastru ca gheata
Maner usa Maner FSR
Tip usa Usa FSR
Tip dozator 2 parghii (gheata si apa)


Caracteristici frigider


Iluminare interioara cu leduri In partea de sus + lateral
Numar de compartimente pe usa 4
Numar de sertare cu usa 2
Numar rafturi (pliante) 1
Numar rafturi (total) 3
Numar de sertare pentru fructe si legume 3
Suport pentru sticle de vin Da
CoolSelect Zone Nu
Tip despartitor Compartimentare inteligenta
Compartiment oua (tava oua) Da


Caracteristici congelator


Aparat de gheata Aparat de cuburi de gheata in interior
Iluminare interioara cu leduri In partea de sus + lateral
Numar de compartimente pe usa 3
Numar rafturi (total) 4
Compartiment pizza / compartiment gustari Da


Caracteristici generale


Agent frigorific R-600a
Alarma usa Da
Izolatie cu ciclopentan PF-5056[GWP>150] used
Compresor Compresor cu Digital Inverter
Capac racitor Metal usa
Tip dezodorizant Da


Performanta


Clasa climat SN, N, ST, T
Capacitate racire (kg/24h)13 kg/24hr
Clasa de eficienta energetica A+
Nivel zgomot 39 dBA

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      570
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.