Aragaz electric Electrolux EKI54950OX, 57 l, 11 functii, grill, PlusSteam, inductie, catalitic, clasa A, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz electric Electrolux EKI54950OX, 57 l, 11 functii, grill, PlusSteam, inductie, catalitic, clasa A, inox de la Electrolux

Crusta cea mai crocantă

Suplimentar la toate funcțiile standard ale cuptorului, funcția PlusSteam a acestui aragaz folosește puțin abur pentru a crea o culoare mai apetisantă și strălucitoare, o crustă mai crocantă și o textură moale și delicioasă pentru toată pâinea făcută în casă. Astfel, atunci când faceți pâine proaspătă, acest aragaz vă va oferi rezultate uniforme și delicioase.

Mereu un gătit uniform

Asigurați-vă că preparatele sunt gătite complet cu ventilatorul Hot Air. Sistemul inteligent de convecție circulă uniform aerul fierbinte în interiorul cuptorului pentru ca gătitul să se facă la fel pe toate nivelurile. O pizza uriașă încărcată cu ingrediente pline de culoare. O plăcintă de mere cu o crustă crocantă. Totul este gătit, dintr-un colț în altul, de sus în jos.

 
Gatiti folosindu-va intuitia - cresteti sau scadeti temperatura instant

Chiar puteti gati urmandu-va intuitia cu acest aragaz cu plita cu inductie. Plita raspunde imediat la comenzile dvs., putând sa cresteti sau sa scadeti temperatura instantaneu si cu precizie maxima.

Hranitor si delicios

Creati propriile gustari sanatoase prin deshidratarea fructelor si legumelor in cuptorul Electrolux. Descoperiti aromele dulci si texturile moi cu ajutorul functiei de deshidratare prin coacerea la o temperatura intre 50°C si 100°C. Este delicios si foarte hranitor.

 
Aromele dumneavoastră, susținute cu abur

Păstrați toate nutrimentele cu ajutorul gătitului la abur. Păstrați toate nutrimentele preparatelor cu ajutorul gătitului la abur.

Delicios și la îndemână

Drumul de la preparare la prezentare poate fi optimizat cu ajutorul ghidajului telescopic. Ajungeți la legumele care se prepară trăgând tava spre dumneavoastră și apoi ridicând-o. Pentru mai multă simplitate, puteți să alegeți unde se montează ghidajul în interiorul cuptorului, făcând din aceasta cea mai ergonomică abordare privind accesul la preparate.

 

Caracteristici

Aragaz cu plită şi cuptor electric

Tip plită: Integral cu inductie

Zone pentru gătit frontal stanga: Inducţie, 2500W/1400W/140mm

Zone pentru gătit spate stânga: Inductie, 3700W/2100W/210mm

Zone pentru gătit frontal dreapta: Inductie, 2800W/1800W/180mm

Zone pentru gătit spate dreapta: Inductie, 2500W/1400W/140mm

Indicaţii căldură reziduală pentru zonele de gătire: 7 segmenti

Tip cuptor: Electric

Functii cuptor - parte superioara: +

Functii cuptor - parte inferioara:

Funcţii cuptor: +

Butoane de comanda pentru cele 4 zone de gătit

Curăţare cuptor: Catalitic

Cavitate cuptor dotata cu grilaje telescopice

Uşa cuptor uşor de curăţat

Ventilator răcire

Sertar pentru depozitarea ustensilelor de bucătărie

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.