Boxe Logitech 2.1 Z407, 40W RMS, Bluetooth, USB, 3.5mm jack, telecomanda wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
554,41 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.32 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

980-001348

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Boxe Logitech 2.1 Z407, 40W RMS, Bluetooth, USB, 3.5mm jack, telecomanda wireless de la Logitech

Sunet extraordinar, wireless

80 de wati de putere se alatura procesarii precise a semnalului digital (DSP) pentru a oferi un sunet captivant, realist. Ascultati notele inalte clare, puternicele game medii si joase si tot bassul pe care il puteti suporta.

Cadranul de comanda wireless si difuzoarele cu doua pozitii va permit sa va controlati sunetul si stilul. Reglati bassul si volumul din intreaga camera. Pozitionati difuzoarele orizontal sau vertical. Conectati-va prin Bluetooth, micro USB, intrare de 3,5 mm sau toate cele trei - si comutati intre ele. Chiar si din capatul camerei.

 

Bass-ul intalneste claritatea

20 de wati de bass, plus DSP va duce la acel dulce echilibru de adancime si claritate. Subwooferul portat, cu foc redus, adauga „boom” muzicii, filmelor si jocurilor, mentinand in acelasi timp un sunet bogat si clar.

 

Imersiune totala

Experimentati un sunet captivant, realist de 80 de wati - de la note inalte clare la note puternice de gama medie si joasa - fara compromisuri la bas. DSP combinat cu o putere neinfranata va ofera un profil de sunet echilibrat si bas imbunatatit, astfel incat sa puteti auzi totul in spectrul sonor.

 

Cadran de control

Ce pot face 20 de metri pentru tine? O gama wireless de 20 de metri va permite sa va ajustati sunetul din intreaga camera, totul cu cadranul de control wireless. Apasati-l si rotiti-l pentru a reda, intrerupe, dezactiva si reactiva sonorul, si a ajusta volumul si bassul. Faceti totul de pe cadranul de control. Este usor si nici nu trebuie sa cobori de pe canapea.

 

Spune "la revedere" boxelor patratoase

Aceste difuzoare in forma ovala sunt gata sa uimeasca in gri grafit elegant, integrandu-se in mediul desktop fara a va impiedica. Asezati-le in pozitie verticala sau orizontala pentru a obtine aspectul dorit. Sunt atat de compacte, incat le puteti chiar ascunde sub monitor pentru a economisi spatiu. Folositi-le pentru a va curata spatiul.

 

Conexiune in 3 feluri

Aveti optiuni. Conectati pana la trei dispozitive prin Bluetooth, micro USB si intrarea de 3,5 mm. Butonul de intrare cu fir din partea de jos a cadranului comuta intre conexiunile cu fir (3,5 mm si micro USB). Reveniti rapid la Bluetooth apasand butonul Bluetooth.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip sistem 2.1
Putere RMS (W) 40
Sateliti 2
Amplificare In Subwoofer
Tip boxa Boxa bluetooth
Subwoofer 20 W
Telecomanda Da
Conectare USB Alimentare USB
Dimensiune sateliti (W x D x H mm) 93.9 x 85.2 x 199.9
Dimensiune subwoofer (W x D x H mm) 234 x 180 x 240
Greutate (g) 3.22
Culoare Negru
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip sistem
      2.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.