Boxa wireless portabila Sony SRS-NS7, Dolby Atmos, 360 Reality Audio, Bluetooth, Autonomie 12 de ore, IPX4, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.461,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 53.58 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SRSNS7B.CE7

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa wireless portabila Sony SRS-NS7, Dolby Atmos, 360 Reality Audio, Bluetooth, Autonomie 12 de ore, IPX4, Negru de la Sony

Adaptati experienta Dolby Atmos® cu SRS-NS7 si BRAVIA XR™ si bucurati-va de sunet 360 Spatial Sound. Boxa wireless portabila in jurul gatului creeaza o atmosfera cinematografica personala care va ofera o auditie complet noua.

Sunet spatial 360 Spatial Sound care se adapteaza la urechile dvs. cu BRAVIA XR™

Prima boxa wireless in jurul gatului compatibila Dolby Atmos® din lume, cu modelele Sony BRAVIA XR1. Aflati cat de captivant poate fi sunetul spatial 360 Spatial Sound cand vizionati filme Dolby Atmos® pe cele mai noi televizoare BRAVIA XR cu o gama de functii de sunet de neegalat.

Lasati-va captivat de scena

360 Spatial Sound Personalizer

Analizand forma urechilor dumneavoastra, SRS-NS7 functioneaza impreuna cu transmitatorul wireless WLA-NS7 furnizat pentru a crea aranjamentul ideal de difuzoare virtuale Dolby Atmos in jurul dvs. Cufundati-va in scena si simtiti-va in centrul actiunii.

O experienta cinematica personala, doar pentru dumneavoastra

Cu aplicatia Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, va veti bucura de o experienta a sunetului optimizata pentru dvs. Aplicatia inregistreaza si analizeaza forma urechii, apoi creeaza un camp sonor spatial personalizat atunci cand este asociata cu televizoare BRAVIA XR.

Conectare

Conectati transmitatorul wireless WLA-NS7 furnizat la televizorul BRAVIA XR cu ajutorul unui cablu optic si al unui cablu USB.

   

Asociere

Asociati boxa portabila in jurul gatului SRS-NS7 cu transmitatorul wireless WLA-NS7 furnizat folosind o conexiune Bluetooth®.

   

Personalizati

Captati forma urechii dvs. cu ajutorul aplicatiei Sony | 360 Spatial Sound Personalizer si bucurati-va de o experienta de sunet personalizata.

   

Simtiti atmosfera arenei

360 Reality Audio

Datorita tehnologiei 360 Reality Audio, muzica nu a parut niciodata atat de reala. Deschideti un serviciu muzical compatibil pe smartphone si fiti complet absorbit ca si cum ati fi chiar acolo, la concert.

Sunet palpitant, din toate partile

Sunetul de o claritate deosebita si presiunea sonora puternica se combina pentru a oferi o experienta de ascultare mai bogata, mai profunda si mai satisfacatoare.

   

Difuzor X-Balanced

Dimensiunea optima a difuzorului intr-o incinta compacta. Creste presiunea sunetului si reduce distorsiunea pentru muzica si voce clare.

   

Boxa cu difuzoare orientate in sus

Ofera un sunet clar direct catre dumneavoastra, fara a-i deranja pe ceilalti. Veti fi complet absorbit de filme si muzica, chiar si la miezul noptii.

   

Radiator pasiv

Creste raspunsul in frecventele joase pentru un sunet de bas clar. Ascultati efecte de sunet din filme si ritmuri adanci percutante.

   

Imagini si sunet, perfect sincronizate

Transmitator wireless furnizat

Transmitatorul wireless WLA-NS7 furnizat ajuta la minimizarea intarzierilor audio, astfel incat sa va puteti cufunda complet in filmele Dolby Atmos cu sunet si imagini perfect sincronizate.

 

 

Creata pentru divertisment non-stop

Avand o constructie flexibila si ergonomica care se potriveste ferm in jurul gatului, aceasta boxa wireless portabila ofera ore intregi de vizionare confortabila a filmelor, emisiunilor TV si concertelor.

 

 

Potrivire perfecta

Stil flexibil

Banda flexibila pe partea din spate a boxei va ajuta sa gasiti o potrivire perfecta pentru un confort total in timp ce va bucurati de divertisment. 

 

Cu tot ce trebuie pentru divertisment

Nu trebuie sa va faceti griji cu privire autonomia bateriei atunci cand vizionati mai multe filme. Cu o autonomie de pana la 12 ore8 si pana la 5 ore la volum maxim, cele mai lungi filme si emisiuni TV sunt redate fara probleme.

 

 

Amplificati-va puterea

Daca ramaneti fara baterie in mijlocul unei emisiuni, o incarcare rapida in 10 minute prin USB Type-C va ofera pana la o ora8 de redare suplimentara.

 

 

Lucrul de acasa tocmai a devenit mai usor

Apelare in regim „maini libere”

Conversatiile clare sunt vitale pentru intalnirile online. Amplasarea optima a microfonului permite boxei SRS-NS7 sa capteze si sa transmita vocea dvs. la o calitate excelenta, in timp ce X-Balanced Speaker Unit reproduce clar vocile colegilor. Datorita anularii ecoului care minimizeaza feedbackul, toti participantii la apel pot auzi si pot fi auziti clar.

 

 

Treceti la treaba. Relaxati-va cu muzica.

Conexiune multipunct

Conectati simultan doua dispozitive precum laptopul si smartphone-ul. Apoi, daca primiti un apel de afaceri pe laptop in timp ce ascultati muzica pe smartphone, puteti prelua apelul cu un singur clic pe butonul de redare/apelare din partea stanga a benzii de gat. Dupa terminarea apelului, reluati lista de redare preferata; nu este necesara reconectarea boxei.

 

 

Sunet cinematic, chiar si pe dispozitive mici

Conectare la un dispozitiv mobil

SRS-NS7 nu se asociaza doar cu BRAVIA XR, ci si cu alte dispozitive, precum laptopuri, tablete si smartphone-uri. Bucurati-va de filmele si emisiunile preferate cu un sunet profund si plin de atmosfera, chiar si pe dispozitive de marimea unei palme.

 

 

Rezistenta la stropire. Fara griji.

Clasificare IPX4 rating

Constructia IPX4 rezistenta la stropi va permite sa va bucurati de emisiunile si melodiile preferate chiar si in timp ce faceti treburi zilnice, de exemplu, cand va spalati.

 

 

Auziti totul. Lasati urechile libere.

Constructie cu canal auditiv neacoperit

Stilul cu canal auditiv neacoperit va permite sa priviti si sa ascultati departe de dispozitiv, fiind in acelasi timp constienti de ceea ce se intampla in jurul dumneavoastra.

 

   

Fata din material textil

Finisajul din material textil ofera o senzatie confortabila, fiind placut de purtat si de detinut.

   

Banda de gat din silicon, cu strat posterior moale

Cu o banda de gat cu finisaj din silicon si un strat posterior moale, aceasta este o boxa portabila in jurului gatului practica pentru utilizare zilnica si curatare usoara a murdariei.

   

Sustenabilitatea este prioritara

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante si pentru a proteja mediul. Plasticul reprezinta mai putin de cinci procente din materialul de ambalare al boxei SRS-NS7, reflectand angajamentul Sony de a reduce impactul produselor si practicilor noastre asupra mediului.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Material Textil Silicon
Culoare Negru
Caracteristici cheie Rezistent la apa, Microfon, Speaker pairing

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii Hands-free, Egalizator, Sunet surround, Asistenta vocala, Rezistent la umiditate
Conectivitate Bluetooth USB-C
Versiune Bluetooth 5.0
Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 12 h
Tensiune alimentare 0 V
Distanta maxima de operare 30 m

CARACTERISTICI AUDIO

Numar difuzoare 2
Putere 3 W
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz

DIMENSIUNI

Latime 244 mm
Adancime 186 mm
Inaltime 53 mm
Greutate 318 g

ACCESORII

Continut pachet

1 x Cablu USB

1 x Boxa

1 x Cablu optic

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.