Bratara fitness Garmin Vivofit 3, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness Garmin Vivofit 3, Negru de la GARMIN

 

Bratara fitness Garmin Vivofit 3, Negru

 

Caracteristici:

- durata de viata a baterie aproximativ 1 an

- indicator pasi, calorii, distanta parcursa, minute de antrenament si ceas; monitorizare somn

- alarma pentru a va mentine activ

- sincronizare automata la Garmin Connect pentru a tine evidenta progreselor facute.

 

Surpinde miscarile efectuate

Bratara surprinde diferite activitati, cum ar fi mersul pe jos, alergare, ciclism sau inot. Nu este nevoie sa deconectati bratara pentru a incepe o noua activitate, Vivofit 3 recunoscand schimbarea miscarii. Accesati aplicatia Garmin Connect, disponibila pe mobile sau desktop pentru a vizualiza datele inregistrate in detaliu. 

 

Indicator ceas si miscare

Desi ar fi ideal sa va miscati pe tot parcursul zilei, stim ca nu este intotdeauna cazul. Din fericire, Vivofit 3 inregistreaza atat miscarea cat si repausul. Daca pierdeti notiunea timpului si uitati sa faceti miscare, bratara va va alerta printr-o notificare pe ecran si un sunet bland dupa o ora de inactivitate.

 

Utilizabil 24 de ore din 24

Datorita autonomiei bateriei de pana la 1 an, bratara poate fi purtata cu usurinta intreaga zi. Este rezistenta la ap, astfel incat o puteti purta la piscina sau la dus. Este usor personalizabila prin accesoriile optionale de diferite culori.

 
 

Colectia de stil

Daca aveti o bratara de monitorizare nu inseamna ca trebuie sa renuntati la stilul dumneavoastra. Usor personalizabila prin benzile optionale, Vivofit 3 arata fabulos indiferent de activitatile efectuate. Benzile optionale vin in culori diferite astfel incat puteti alege pe cea care se potriveste cel mai bine tinutei curente sau starii dvs. de spirit. 

 
 

Personalizati-va obiectivele zilnice

Vivofit 3 va invata nivelul activitatilor efectuate zilnic de dvs, atribuind un obiectiv zilnic realizabil. Pe masura ce atingeti aceste obiective, bratara va stabili un nou obiectiv, ajungand sa duceti o viata mai sanatoasa.

 

Urmariti statisticile prin aplicatia Garmin Connect

De-a lungul zilei, Vivofit 3 se sincronizeaza automat la aplicatia Garmin Connect, singura aplicatie gratuita care ajunge sa va cunoasca si apoi va ofera perspective bazate pe datele dvs. In plus veti primi ponturi , bratara devenind un fel de antrenor virtual al dvs.

 
 
 
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.