Camera supraveghere IP Dome Dahua IPC-HDW1230S-0280B-S5, 2 MP, 2.8 mm, IR 30 m

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
268,60 lei
Pret 36 Rate Optimo: 9.85 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

IPC-HDW1230S-0280B-S5

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera supraveghere IP Dome Dahua IPC-HDW1230S-0280B-S5, 2 MP, 2.8 mm, IR 30 m de la DAHUA

Camera IR Megapixel fixa ofera o rezolutie de 2MP cu o camera motorizata de 2MP de 2,8 mm cu obiectiv fix. Combinatia eleganta de estetica a camerei combinata cu o gama de solutii de montare usoara ofera o camera de supraveghere excelenta pentru o varietate de aplicatii de dimensiuni mici si medii.

 

Codec inteligent (H.265+ & H.264+)

Smart Codec este o implementare optimizata a codurilor video standard compresie video (H.265 & H.264) care utilizeaza o codificare adaptata, GOP dinamic, ROI dinamic, referinta multi-frame flexibila structura si o reducere inteligenta a zgomotului pentru a oferi o calitate video mare fara a solicita reteaua. Tehnologia Smart Codec reduce rata de biti si cerintele de stocare cu pana la 70% in comparatie cu standardul compresie video standard.

Analiza video inteligenta (IVS)

Camera Dahua este echipata cu un algoritm analitic inteligent incorporat bazat pe video, care poate realiza functii inteligente precum Tripwire si Intrusion, pentru a raspunde rapid si precis la evenimentele de monitorizare in zona specifica, poate spori eficienta monitorizarii. In plus, camera suporta detectarea inteligenta a sabotajului, care genereaza mesaje de avertizare prin detectarea unei schimbari dramatice a scenei si pentru a garanta supravegherea video eficienta.

Tehnologie IR inteligenta

Cu ajutorul iluminarii IR, pot fi captate imagini detaliate in conditii de iluminare slaba sau intuneric total. Tehnologia Smart IR a camerei regleaza intensitatea LED-urilor cu infrarosu ale camerei pentru a compensa distanta unui obiect. Smart IR impiedica LED-urile sa albeasca imaginile pe masura ce acestea vin mai aproape de camera. Iluminarea in infrarosu integrata a camerei ofera performante ridicate in medii cu iluminare extrem de slaba pana la 30 m.

Protectie (IP67, tensiune larga)

Camera permite o toleranta de ±25% la tensiunea de intrare, potrivita pentru cele mai instabile conditii pentru aplicatii in exterior. Sistemul sau de protectie impotriva trasnetului de 6KV asigura o protectie eficienta atat pentru camera, cat si pentru structura sa impotriva fulgerelor.

Mediu

Camerele Dahua functioneaza in medii cu temperaturi extreme, clasificate pentru utilizare la temperaturi cuprinse intre -30° C si +60° C (-22° F si +140° F) cu 95% umiditate.

Flip de imagine

Capturarea datelor inutile, cum ar fi peretii din jurul holului, poate creste cerintele de stocare fara nicio valoare adaugata. Functia de intoarcere a imaginii permite rotirea imaginii camerei in trepte de 90° pentru o mai buna optimizare video.

Interoperabilitate

Camera este conforma cu standardul ONVIF (Open Network Video Interface Forum), asigurand interoperabilitatea intre retelele video indiferent de producator.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Mini Bullet
Tehnologie Smart IR Smart Codec IVS ONVIF Capacitate de rotire PTZ Image Flip
Rezolutie senzor (pixeli) 2 MP
Interfata Ethernet
Rezolutie video (pixeli) Full HD
Iluminare minima (lux) 0.08Lux/F2.0( Color,1/3s,30IRE) 0.3Lux/F2.0( Color,1/30s,30IRE) 0Lux/F2.0(IR on)
Lentile 2.8 mm
Protocoale suportate HTTP;HTTPs;TCP;ARP;RTSP;RTP;RTCP;UDP;SMTP; FTP;DHCP;DNS;DDNS;PPPoE;IPv4/v6;QoS;UPnP; NTP;Bonjour;IEEE 802.1x;Multicast;ICMP;IGMP; TLS
Utilizatori maximi 10 / 20
LED-uri indicatoare IR 30m
Dimensiune (mm) 164.7 x 70 x 70 mm
Altele IP67
Greutate 0.38 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.