Xiaomi Camera de supraveghere Mi AW300, WiFi, 2K, IP66, Night Vision, Detectarea miscarilor, Two-Way Audio, IP Wi-Fi, IP65

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
186,39 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHR6816EU

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera de supraveghere Mi AW300, WiFi, 2K, IP66, Night Vision, Detectarea miscarilor, Two-Way Audio, IP Wi-Fi, IP65 de la Xiaomi

Calitate a imaginii 2K ultra-clare - Protejati-va casa si afacerea 24/7

Senzorul de imagine ultraclara de 3 MP si obiectivul optic de calitate profesionala ofera supraveghere 24 de ore din 24, zi si noapte, si inregistrare de inalta rezolutie a miscarilor detectate. Dispunand de tehnologia WDR care poate face fata mediilor exterioare complexe.

   

Viziune nocturna color, imagini clare chiar si in cea mai intunecata noapte.

Dotata cu 2 lumini albe de mare putere incorporate si 2 lumini infrarosii, camera poate inregistra imagini full-color chiar si in cea mai intunecata noapte. Luminile albe de mare putere vor fi pornite automat atunci cand sunt detectate miscari umane pentru inregistrarea imaginilor full-color.

   

Zona de focalizare pentru o detectie mai inteligenta

Setati zona de focalizare in functie de preferintele dvs. in aplicatia Xiaomi Home si primiti notificari de alarma atunci cand sunt detectate miscari suspecte in interiorul zonei de focalizare, in timp ce filtrati notificarile inutile cauzate de miscarile din afara zonei de focalizare.

   

Avertizare sonora si vizuala

Tineti la distanta potentialele amenintari

Atunci cand un intrus este detectat intrand in zona de focalizare, camera va declansa automat o alarma sonora cu lumini intermitente de inalta frecventa, indepartand potentialii intrusi.

   

Interfonie vocala in timp real

Ca si cum ati avea o conversatie fata in fata

Interfon vocal de inalta calitate cu difuzorul de mare putere incorporat si microfonul de inalta fidelitate. Captare clara a vocii de la o distanta de pana la 7 metri. Inregistrarea audio si video este inregistrata pentru redare.

   

Suport pentru monitorizarea cu mai multe camere

Vizualizare pe ecran divizat pentru mai multe imagini live

Puteti vizualiza imagini in direct de la mai multe camere in acelasi timp pe dispozitive, inclusiv pe televizor, tableta si telefon mobil, prin intermediul aplicatiei Mi Home/Xiaomi Home. Suporta vizualizarea simultana a pana la 4 camere.

   

Interactiune inteligenta cu alte dispozitive inteligente

Atunci cand produse precum incuietorile inteligente, senzorii de ferestre si de usi detecteaza o anomalie, camera poate inregistra imagini video, trimite notificari si declansa o alarma sonora si vizuala.

   

Rezistenta la praf si apa cu rating IP66

Functionare stabila in conditii de vant, ploaie si caldura

Functionare stabila pe tot parcursul anului, in diferite conditii meteorologice, cu rezistenta la praf si apa IP66. Proiectare speciala a circuitului pentru senzorul de imagine pentru a reduce caldura la temperaturi ridicate. Functionare continua stabila la temperaturi de pana la 60°C.

   

Instalare usoara

Unghi de vizualizare flexibil

Suruburi in baza camerei pentru a o stabiliza. Camera poate fi rotita in diferite unghiuri pentru a se potrivi nevoilor dvs. de supraveghere.

   

Antena Wi-Fi externa pentru o conexiune stabila la retea

Distanta de transmisie mai mare, penetrare buna, capacitate sporita de combatere a interferentelor.

   

Transmisie video complet criptata

Cipul Mi Home Security + algoritmul de criptare AES-128 actioneaza ca un scut defensiv pentru a garanta securitatea si confidentialitatea

   

Transmisie de flux H.265 de inalta eficienta

Spuneti adio blocajelor si intarzierilor

Economisiti spatiu de stocare cu noua generatie de tehnologie de codificare video H.265. Aceasta ofera conexiuni mai stabile, filmari video fluide pe telefoanele mobile si fara lag in aceleasi conditii de retea.

   

Metode de stocare flexibile

Stocare in cloud pentru inregistrari de evenimente

Inregistrarile video pot fi stocate intr-o varietate de moduri, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la pierderea informatiilor video esentiale in cazul in care pierdeti dispozitivul. Aplicatia Mi Home/Xiaomi Home pune la dispozitia dispozitivelor dvs. un serviciu de stocare in cloud in cazul unor evenimente anormale.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.