Casti audio in ear JBL Tune Flex, True Wireless, Bluetooth, Active Noise Cancelling, IPX4, JBL Sound Fit, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
523,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 19.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

JBLTFLEXBLK

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio in ear JBL Tune Flex, True Wireless, Bluetooth, Active Noise Cancelling, IPX4, JBL Sound Fit, Negru de la JBL

Abordati-va melodia din prima zi cu JBL Tune Flex. Aceste casti adevarate fara fir va ofera pana la 32 de ore de sunet exceptional JBL Pure Bass, in timp ce designul ergonomic si rezistent la apa va ofera confort pe tot parcursul zilei, in orice vreme. 

O simpla atingere va permite sa gestionati si sa va bucurati de apeluri perfecte oriunde, fara zgomote ambientale. Iar cu tehnologia Active Noise Cancelling si Smart Ambient, tu alegi daca vrei sa scapi de lume sau sa interactionezi cu imprejurimile. 

Designul deschis cu stick de lumina asigura confort pe tot parcursul zilei si constientizarea sunetului natural. Cel mai bun dintre toate, aplicatia pentru casti JBL va permite sa va personalizati intreaga experienta de ascultare. Ramai conectat la lumea ta, in felul tau.

Sunet JBL Pure Bass

Driverele de 12 mm proiectate inteligent, imbunatatite de factorul de forma stick ofera sunetul Pure Bass de la JBL, astfel incat sa simti fiecare bataie pulsatorie.

   

Anularea activa a zgomotului cu Smart Ambient

Auzi mai mult din ceea ce vrei, mai putin din ceea ce nu vrei. Tehnologia Active Noise Cancelling cu 2 microfoane va permite sa minimizati distractia audio. Cu Ambient Aware, va puteti conecta oricand la imprejurimile dvs., astfel incat sa va simtiti mai in siguranta atunci cand sunteti in lume, in timp ce TalkThru va permite sa va opriti pentru o conversatie rapida fara a fi nevoie sa scoateti castile.

Anularea activa a zgomotului cu Smart Ambient
   
4 microfoane pentru apeluri perfecte

4 microfoane pentru apeluri perfecte

Bucurati-va de apeluri fara probleme, in stereo. Tune Flex sunt echipate cu 4 microfoane, astfel incat veti fi intotdeauna auzit cu o claritate perfecta. Nu ezitati sa preluati sau sa efectuati din nou un apel. Si cu VoiceAware, poti alege cat de mult din propria ta voce sa auzi controland cantitatea de intrare a microfonului directionata inapoi in castile tale.

Pana la 32 de ore de viata a bateriei

Nu ratati niciodata un ritm cu 32 (8+24) de ore de viata a bateriei sau 6 ore, plus 18 ore in cazul in care anularea zgomotului este activata. Ai nevoie de un impuls? incarcare rapida pentru doar 10 minute pentru a obtine 2 ore de ascultare.

Aplicatia pentru casti JBL

Aplicatia JBL Headphones iti permite sa te bucuri de muzica in felul tau. Personalizati-va experienta de ascultare si gesturile de control prin atingere, gasiti-va castile, controlati zgomotul ambiental si

modurile Smart Audio si Video. Descarcati aplicatia gratuit si descoperiti cat mai multe puteti face.

Potrivire si confort pe tot parcursul zilei

Sa nu fii niciodata fara muzica ta. Designul stick deschis asigura confort fara presiune si constientizare naturala a sunetului. Sfaturi suplimentare de etansare in 3 dimensiuni, impreuna cu modul de etansare a urechii din aplicatie, va permit sa creati etansare fonica din mediu fara a compromite designul usor si elegant al acestor casti.

Rezistent la apa si transpiratie

Nu va lasati descurajat de vremea rea. Datoritamrezistentei la apa IPX4 si transpiratiei, nu exista niciun antrenament sau ploaie pe care Tune Flex nu o poate suporta.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Hands-free

Noise cancelling

True wireless

Continut pachet

1 x Casti

1 x Carcasa incarcare

1 x Cablu USB type C

3 x Dopuri casti

Culoare Negru
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20 Hz – 20 kHz
Timp incarcare 2 h
Timp operare 8 h 6 h 18 h
Diametru difuzor 12 mm
Greutate 9.6 g 38.6 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.