Casti gaming ASUS ROG Delta S Animate, LED AniMe Matrix™, USB-C/USB 2.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.237,83 lei
Pret 36 Rate Optimo: 45.37 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH037M-B2UA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming ASUS ROG Delta S Animate, LED AniMe Matrix™, USB-C/USB 2.0 de la ASUS

Casti de gaming USB-C® usoare cu afisaj AniMe Matrix™ personalizabil, DAC™ Quad Hi-Fi ESS 9281, MQA, microfon AI Noise-Canceling, compatibile cu PC-uri, PlayStation® 5, Nintendo Switch™

  • Afisajele AniMe Matrix™ personalizabile si efectele de lumina Soundwave iti permit sa stralucesti cu stil
  • DAC™ Quad ESS 9281 de inalta fidelitate, plus suport MQA pentru un sunet impecabil de detaliat
  • Drivere ASUS Essence si tehnologie cu camera etansa pentru un sunet imersiv
  • Microfonul ASUS AI Noise-Canceling ofera o comunicare vocala calitativa in timpul jocului
  • Design confortabil si usor, avand doar 310 grame, cu pernute ergonomice in forma de D cu racire rapida, pentru o potrivire perfecta pe urechi
  • Conector USB-C® pentru compatibilitate cu PC-uri, Mac-uri, PlayStation®, Nintendo Switch™ si dispozitive mobile

 

Iluminare AniMe Matrix™ si sunet superior

Revolutionarele ROG Delta S Animate dispun de uimitoarele afisaje programabile AniMe Matrix™ pe cupele pentru urechi, de un ESS 9281 Quad DAC™ de inalta fidelitate cu suport MQA pentru un sunet impecabil si de un microfon ASUS AI Noise-Canceling  pentru o comunicare clara. Cu o greutate de numai 310 grame, asigura, de asemenea, confortul cu pernutele de ureche ROG Hybrid cu racire rapida si conectori USB-C si USB-A pentru compatibilitate multiplatforma.

 

Afisaje AniMe Matrix™ personalizabile

Afisajele de ultima generatie AniMe Matrix™ de pe fiecare cupa sunt prevazute cu mini-LED-uri care pot fi programate pentru a-ti etala stilul cu modele de iluminare personalizate, animatii unice si vizualizari audio live.

 

Efecte de iluminare Soundwave

Efectele de lumina exclusive Soundwave fac ca luminile sa clipeasca in sincronizare cu sunetul vocii tale. Poti activa efectele prin intermediul comutatorului de control de pe casca si poti alege culorile tale preferate prin intermediul software-ului Armoury Crate.

 

DAC™ Quad ESS 9281 de inalta rezolutie

DAC-ul Quad ESS 9281 contine patru convertoare digital-analogice (DAC) care asigura o procesare audio fara pierderi. Exista un DAC pentru fiecare banda de frecventa - joasa, medie, inalta si ultra-inalta - pentru un sunet mai clar si un raport semnal-zgomot (SNR) de neegalat de 130 dB. Cu ROG Delta S Animate, poti auzi fiecare detaliu si te poti bucura de un sunet clar si limpede, pentru o experienta audio reala.

 

Suport MQA integrat

Master Quality Authenticated (MQA) este o tehnologie audio premiata, care ofera un sunet de calitate de studio si dezvaluie fiecare detaliu al inregistrarii originale. Castile ROG Delta S Animate se pot conecta la un semnal de baza MQA, care este utilizat de aplicatiile serviciilor de streaming globale, cum ar fi TIDAL, pentru a finaliza "desfasurarea" finala a unui fisier muzical MQA si a oferi o calitate audio incredibila.

 

SNR ridicat in jocurile FPS

Un raport semnal-zgomot ridicat este esential pentru castile de jocuri, in special in jocurile FPS. Un SNR mai ridicat iti permite sa localizezi cu precizie originea pasilor inamicului sau sa te concentrezi asupra locatiei focurilor de arma sau a exploziilor de pe campul de lupta. Cu designul sau ESS 9281 Quad DAC™, ROG Delta S Animate este capabil sa atinga un SNR fara precedent de 130 dB, neegalat de castile cu un singur DAC.

 

Inalte cristaline si bass puternic

Difuzoarele exclusive ASUS Essence sunt montate in camere etanse pentru un sunet mai clar si mai bogat. Aceste drivere de inalta rezolutie dispun de un raspuns larg la frecvente de 20-40 kHz pentru a oferi un bas incredibil de puternic si un sunet optimizat pentru jocuri, astfel incat vei auzi fiecare detaliu, bucurandu-te in acelasi timp de o experienta acustica captivanta.

   

Tehnologie exclusiva Hyper-Grounding

Tehnologia exclusiva ROG Hyper-Grounding utilizeaza o placa de circuite imprimate cu mai multe straturi si o dispunere speciala pentru a preveni interferentele electromagnetice, asigurandu-te ca tot ceea ce auzi este un sunet pur, fara zgomot.

 

Microfon ASUS AI Noise-Canceling

ASUS AI Noise-Canceling Microphone (AI Mic) dispune de un procesor dedicat, conceput pentru a atenua peste 500 de milioane de tipuri de zgomote de fond, pastrand in acelasi timp armonicele vocale pentru o comunicare vocala foarte clara in timpul jocului. Zgomotele de fond obisnuite, cum ar fi discutiile, zgomotul de tastatura si clicurile de mouse sunt reduse cu pana la 95%.

 

Comunicare clara certificata

AI Mic este unidirectional, detasabil si certificat atat de Discord, cat si de TeamSpeak. Un indicator luminos de pe varful bratului clipeste in rosu atunci cand microfonul este dezactivat, astfel incat sa poti verifica rapid starea acestuia.

 

Compatibilitate multiplatforma

Conectorul USB-C® si cablul adaptor USB-C® la USB-A inclus* asigura compatibilitatea cu PC-urile, Mac-urile, PlayStation® 4 si 5, Nintendo Switch™ si dispozitivele mobile.

*Cablul adaptor USB-C® la USB-A inclus permite conectarea cu PlayStation® 4 si 5 si Nintendo Switch™.

 

Relizate pentru confort

ROG Delta S Animate sunt exceptional de usoare, avand doar 310 grame. Cupele ergonomice in forma de D se potrivesc perfect cu forma urechilor tale pentru a reduce zonele de contact inutile cu pana la 20%, iar designul inclinat ofera un confort mai bun si, de asemenea, ajuta la imbunatatirea calitatii sunetului prin canalizarea audio direct in canalul urechii, inclinand driverele la un unghi de 12°.

 

Doua tipuri de potrivire si senzatie

Doua optiuni de pernute pentru urechi:

 

Pernutele ROG Hybrid

Confectionate din piele proteica si plasa textila, acestea sunt perfecte pentru sesiunile lungi de jocuri, oferind o potrivire conturata, cu un material gros, dar respirabil.

   

Pernute din piele proteica cu racire rapida

Aceste pernutele pentru urechi sunt realizate din piele 100% proteica si spuma cu memorie cu racire rapida pentru a oferi un confort imbatabil, cu un material mai subtire si mai moale.

 

Control instantaneu la indemana ta

Butoanele de control intuitive de pe cupa pentru urechi iti permit sa controlezi instantaneu volumul, sa dezactivezi microfonul sau sa reglezi iluminarea AniMe Matrix™ in timpul jocului.

  • Sus: Modul de iluminare Soundwave pornit
  • Centru: Lumina AniMe Matrix™ pornita
  • Jos: Lumina AniMe Matrix™ oprita
  • Scroll in sus sau in jos pentru a mari sau micsora volumul
  • Apasa pentru a activa sau dezactiva microfonul

 

Armoury Crate

Software-ul Armoury Crate ofera controale extinse si o interfata intuitiva, astfel incat sa poti ajusta cu usurinta profilul audio si efectele de iluminare.

*Sunetul surround virtual este disponibil doar pe dispozitivele compatibile sau prin intermediul software-ului Armoury Crate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 40000
Conectare

USB-C

USB-A

Diametru difuzor (mm) 50
Utilizare Multiplatforma
Impedanta 32
Microfon Da
Lungime cablu (m)

Cablu USB-C: 1.5m

Cablu USB-A: 1m

Greutate 310 g
Altele

Pliabile

Aura Sync LED cu o singura culoare

ESS 9281 Pro

Microfon AI Noise Cancelling

Continut pachet

1 x Casti

1 x Microfon detasabil

1 x Adaptor USB-C la USB-A

Pernite ROG Hybrid

Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.