Casti cu microfon Jabra Evolve2 40 SE USB-A MS Stereo, USB-A, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
486,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

24189-999-999

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti cu microfon Jabra Evolve2 40 SE USB-A MS Stereo, USB-A, Black de la Jabra

Apeluri clare
Rezultatele exceptionale necesita o performanta exceptionala a apelurilor, iar un sunet profesional, perfect, face toata diferenta. Am preluat performantele incredibile de apel ale seriei noastre Evolve, lider mondial, si am imbunatatit-o, construind trei microfoane profesionale puternice plasate strategic si adaugand chipset-ul nostru digital avansat si cea mai noua tehnologie de procesare a semnalului. Rezultatul este o calitate exceptionala a apelurilor, de fiecare data. Nu este doar un apel extraordinar. Este noul standard al apelurilor extraordinare.
 
 
Muzica atat de buna incat o poti simti
Castile Evolve 2 dispun de difuzoare cu diametru de 40mm dar si de cel mai avansat chipset digital de pana acum. Cu Evolve2 calitatea audio este la un alt nivel.
 
 
Tehnologia noastra avansata de eficienta a bateriei si cele mai recente tehnici de optimizare a puterii ne-au permis sa obtinem pana la 37 de ore de redare a muzicii. Cele 37 de ore pot fi obtinute cu o incarcare completa in 90 de minute. Incarcarea rapida va ajuta sa obtineti 8 ore de muzica in aproximativ 15 minute.
 
Difuzoarele puternice de 40mm ofera un sunet clar fara intreruperi pentru muzica si apeluri.
 
Au fost adaugate perne pentru ureche din spuma cu memorie, cu design nou, conceput special pentru forma urechilor si pentru a anula zgomotul cu pana la 48% mai mult.
 
Folosind masuratori biometrice am creat designul ergonomic perfect, oferind o forma de banda unica ce optimizeaza distributia greutatii pentru fiecare forma a capului. Rezultatul este confortul de care te poti bucura intreaga zi.
 
Izolare zgomot
Fie ca lucrezi la birou sau esti in miscare, zgomotele de fundal te pot intrerupe. Folosind castile Evolve2 vei simti cum orice zgomot din jurul tau dispare si te poti bucura de muzica ta preferata.
 
 
Busylight
Am dus busylight-ul la un nivel cu totul nou, facandu-l vizibil din orice directie. Lumina rosie este activata automat atunci cand sunteti intr-un apel sau intr-o intalnire sau puteti sa o activati singur prin simpla apasare a unui buton. Deci, chiar si cand ai dreptate in mijlocul tuturor, busylight-ul tau te va proteja de toate unghiurile si de toate intreruperile.
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.