Pachet Cuptor incorporabil electric + Plita vitroceramica Hansa BCCI64561, 62 l, 10 functii, grill, clasa A, 4 arzatoare, negru/inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Pachet Cuptor incorporabil electric + Plita vitroceramica Hansa BCCI64561, 62 l, 10 functii, grill, clasa A, 4 arzatoare, negru/inox de la Hansa

COOLDOOR3

Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.

 

STEAM CLEANING

Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

 

 

CLASA DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ A

A+++ A++ A+ A B C D

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

PREÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

 

 

DECONGELARE

Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

 

PROGRAMATOR TS

Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.

 

 

BUTOANE PUSH-PULL

Aceste butoane de comandă sunt retractabile şi pot fi ascunse în panoul de comandă. Cu această caracteristică, bucătăria dumneavoastră va căpăta un aspect modern şi elegant. Acest design este discret, uniform şi, de asemenea, practic, deoarece curăţarea este mai uşoară ca oricând.

 

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

 

 

 

ŞINE LATERALE

Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.

 

INDICATOR DE CĂLDURĂ REZIDUALĂ

Indicatorul de căldură reziduală vă avertizează dacă zona de încălzire este încă fierbinte chiar dacă a fost dezactivată. Această funcţie vă permite să gătiţi în siguranţă şi să preveniţi accidentele.

 

 

 

COMENZI CU SENZORI

Pe lângă confortul sporit în ceea ce priveşte curăţarea aparatului, senzorii oferă multe alte funcţii avansate, inclusiv: configurarea precisă pe nouă niveluri a puterii, reglarea duratei procesului de preparare, funcţia automată de preparare şi Child Lock.

 

ILUMINARE STANDARD

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

 

 

 

ÎNCĂLZIRE ASISTATĂ DE VENTILATOR

Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.

REŢETE PE UŞĂ

Reţetele din interiorul uşii cuptorului reprezintă un ghid practic poziţionat comod – acestea conţin informaţii privind tipul de preparat, temperatura, nivelul şi durata de coacere.

 

 

 

ZONĂ DE ÎNCĂLZIRE HILIGHT DUBLĂ EXTINSĂ 12/18 CM (0,7/1,7 KW)

Permite încălzirea vaselor cu diverse diametre; în funcţie de dimensiunea vasului de gătit, poate fi activată o zonă HiLight interioară sau exterioară, cu dimensiunea de 12/18 cm şi cu o putere de 0,7/1,7 kW

 

DATE TEHNICE

Lăţime 59,5 cm

Adâncime 57,5 cm

Lăţime plită 56 cm

Adâncime plită 60 cm

Tip de plită: Vitroceramică

Culoare Negru

Clasa de eficienţă energetică A

Suprafaţa plitei Ceramică

Tip de comenzi: Comenzi cu senzori

Capacitate cuptor: 65 l

Puterea totală 9,6 kW

Rezistenţă superioară 900 W

Rezistenţă inferioară 1100 W

Consum de energie pentru modul convenţional 0,99

Consum de energie pentru modul ventilator forţat 0,88

Culoare interior: Negru

Supergrill 2000 W

 

FUNCŢIONALITATE

Număr de moduri de preparare: 8

Preîncălzire rapidă

 

ECHIPAMENT

Programator Ts

Butoane push-pull

CoolDoor3

Decongelare

Steam Cleaning

Sistem de curăţare uşoară a uşii

Iluminare standard

Raft pentru deshidratare: 1

Încălzire asistată de ventilator

Şine laterale

Reţete pe uşă

Parte frontală: uşă cu geam triplu-stratificat

Numărul de tăvi: 2

Tipul tăvilor: Tavă plată, Tavă adâncă

 

ZONE DE ÎNCĂLZIRE

Zonă de încălzire HiLight simplă, cu diametrul de 14,5 cm (1,2 kW)

Zonă de încălzire HiLight simplă, cu diametrul de 18,0 cm (1,7 kW)

Zonă de încălzire HiLight dublă extinsă 12/18 cm (0,7/1,7 kW)

Zonă de încălzire HiLight ovală extinsă 14 x 25 cm (2,0/1,1 kW)

 

PLITĂ

Indicator de căldură reziduală

Vezi mai mult

  • Detalii

Opiniile clientilor despre Pachet Cuptor incorporabil electric + Plita vitroceramica Hansa BCCI64561, 62 l, 10 functii, grill, clasa A, 4 arzatoare, negru/inox

Rating general:
3
5
4
3 (1)
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Oleg (Bucureşti) - Scor: 3/5 | acum 4 ani
Pachet Cuptor incorporabil electric + Plita vitroceramica Hansa BCCI64561, 62 l, 10 functii, grill, clasa A, 4 arzatoare, negru/inox

Odee ontwresanta plita se conecteaza prin cuptor

Prea multe butoane la cuptor {include si 4 butoane ale plitei-nu prea e estetic.
Cartea cu instructiuni si folosință - foarte putine informații de utilizare a plitei, plus informatii greșite de montaj.

Lipsa cablu stecher - platit om in plus t montarr

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.