Braun Set Epilator Silk-Epil 5329, 40 pensete, 2 viteze, lavabil, perie pentru curatarea tenului, alb/roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set Epilator Silk-Epil 5329, 40 pensete, 2 viteze, lavabil, perie pentru curatarea tenului, alb/roz de la Braun

Epilator Braun Silk-épil 5 Young Beauty editie bonus model 5329 – Epilator cu sistem de confort si complet spalabil + Perie pentru curatare faciala

Caracteristici produs:

-Editie speciala bonus cu epilator Silk-épil si perie pentru curatare faciala– cu pana la 4 saptamani de picioare fine si ten curat si radiant in fiecare zi;
-Epilatorul Silk-épil indeparteaza firele de par cele mai scurte, pentru rezultate pe care ceara nu le poate egala;
-Epilatorul Silk-épil are functie de epilare extra delicata- tot ce simti e frumusetea;
-Peria de curatare faciala inlatura machiajul si impuritatile de 6x mai bine fata de curatarea manuala;
-Ambele aparate sunt rezistente la spalarea sub jet de apa pentru o mai buna igiena.

 
 
Epilare extra delicata pentru rezultate optime

Silk-epil 5 este conceput pentru indepartarea eficienta, de lunga durata si delicata a parului. Ideal pentru persoanele care folosesc pentru prima oara un epilator. Cele 40 de pensete cu tehnologie Close-Grip asigura o performanta superioara si cea mai eficienta indepartare a parului.

Are un sistem de masaj de inalta frecventa care stimuleaza pielea pentru o experienta mult mai confortabila si manusa de racire pentru calmarea pielii inainte si dupa epilare.

 

Masaj cu frecventa inalta

Stimuleaza pielea si calmeaza eficient senzatia de smulgere din timpul epilarii pentru un confort imbunatatit al pielii.

Buton Smartlight

Scoate in evidenta pana si cel mai subtire fir de par pentru o indepartare completa.

Cap pivotant

Cap flexibil care se poate misca cu pana la 15 grade inainte si inapoi.

Manusa de racire

Ajuta la pregatirea pielii inainte de epilare si o calmeaza dupa.

 
Epilare extra delicata

Usor de folosit, in propria baie, epilatorul indeparteaza delicat chiar si cele mai scurte fire de par de la radacina. Pentru o piele fina oricand. Nu mai trebuie sa astepti. Iar parul creste inapoi mai subtire si mult mai rar.Pentru a asigura o experienta mai delicata, epilatorul are un sistem unic de confort Dual, care include role de masaj si manusa pentru racire.

Peria pentru curatarea fetei indeparteaza machiajul si impuritatile cu pana la 6 x mai bine fata de curatarea manuala, pentru o piele mai fina si mai proaspata in doar 1 minut.

Curatare intensa – in doar 1 min, indeparteaza machiajul si impuritatile de pe pometi, zona T si barbie pentru o piele mult mai radianta.

Masaj cu micro-peri - 60.000 micro-atingeri pe secunda exfoliaza delicat pentru un aspect al tenului vizibil imbunatatit.

Caracteristici generale

Epilator

Trepte viteze: 2

Numar prinderi: 40

Tip alimentare: Retea

Tip prindere: Pensete

 
Functii

Cap pivotant: Da

Masaj: Da

Altele: Lavabil

 
Accesorii

Manusa racoritoare: Da

Perie de curatat: Da

 
Date tehnice

Culoare: Alb/Roz

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.