Espressor de cafea incorporabil Aeg KKK884500M, display LCD, rasnita inclusa, control touch, 1.8 l, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor de cafea incorporabil Aeg KKK884500M, display LCD, rasnita inclusa, control touch, 1.8 l, inox de la AEG

Cafea la nivel de barista. Servită pe gust

Cunoscătorii pot alege dintr-o gamă diversă de băuturi calde cu Mașina integrată de făcut cafea de la AEG. Soluția pentru acasă asigură cafea de calitate la nivel de barista, de la un espresso intens la un cappuccino spumos, precum și o selecție diversă de băuturi calde. Totul este făcut pe gustul dumneavoastră cu ajutorul rotiței de comandă foarte reactive cu afișaj color clar.

Pentru un cappuccino adevărat, cu proporţiile perfecte de lapte şi spumă

Pentru a pregăti un cappuccino cu adevărat autentic, utilizaţi vasul cappuccinatore pentru a fierbe laptele şi pentru a obţine spumă de lapte care să corespundă gustului dumneavoastră.

 
Expres-ul de espresso!

Funcţia de pre-încălzire vă garantează un espresso perfect extra rapid.

Un espressor care se potriveşte perfect cu bucătăria dv.

Acest espresso bar încorporat, compact, cu comenzi tactile, se integrează perfect cu restul bucătăriei dv. – şi mai ales cu celelalte aparate compacte.

 

Caracteristici

Espressor încorporabil

Inox tratat anti-amprentă

O lumină adecvată

Capacitate râşniţă: 200 gr

Potrivit pentru cafeau măcinată

Control electronic digital

Funcţie start automat

Capacitate rezervor apă: 1.8 l

2 rezistenţe separate: unul pentru cafea, unul pentru apă caldă

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.