DeLonghi Espressor automat Autentica ETAM 29.660 B, 1450 W, 15 bar, 1.4 l, carafa lapte, display LCD, argintiu/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat Autentica ETAM 29.660 B, 1450 W, 15 bar, 1.4 l, carafa lapte, display LCD, argintiu/negru de la DeLonghi

 

Sistem LatteCrema

Bucurati-va de un mix perfect cu ajutorul Sistemului LatteCrema. Aparatul prepara un cappuccino cremos cu un strat dens de spuma de lapte la temperatura ideala de fiecare data. Delicios pana la ultima picatura!

Doppio+

Multumita sistemului inovator de preparare, dumneavoastra puteti obtine un espresso dublu cu aroma puternica pentru un plus de energie. Perfect pentru acele momente in care aveti nevoie de extra energie!

Cafea lunga

Aceasta bautura este practic o cafea americana la filtru preparata printr-un proces incet la presiune scazuta doar printr-o singura apasare de buton. Rezultatul este o cafea cu un gust delicat care poate fi savurata in orice moment al zilei.

Milk Menu

Inafara butonului de preparare Cappuccino, dumneavoastra aveti ocazia sa preparati o multitudine de bauturi pe baza de lapte cum ar fi: Caffelatte, Latte Macchiato, Flat White si lapte cald. Aparatul va ofera posibilitatea de a va personaliza bautura.

Specificatii generale

Putere 1450 W
Tip aparat Automat
Tip bautura Cappuccino
Cafea Lunga
Caffe Latte
Latte macchiato
Lapte cald
Espresso
Flat White
Capacitate rezervor apa 1.4 l
Capacitate cesti 2 cesti
Capacitate compartiment cafea 200 g
Rezervor lapte Da
Presiune 15 bar
Alimentare Cafea boabe
Cafea macinata
Display Da


Functii si programe

Functii Cappuccino
Dispozitiv spumare
Rasnita
Autocuratare
Pornire/Oprire programabile Da
Sistem apa fierbinte (ceai) Da
Sistem anticalcar Da
Setare grad macinare Da


Specificatii tehnice

Dimensiuni (W x D x H) 195 x 340 x 477 mm
Greutate 9.7 kg
Culoare Argintiu/Negru
Rezervor detasabil apa Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.