Frigider cu doua usi Samsung RT32K5035S9/EO, 321 l, Clasa F, No frost, Twin Cooling, Compresor Digital Inverter, Display intern, Iluminare LED, H 171.5, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Frigider cu doua usi Samsung RT32K5035S9/EO, 321 l, Clasa F, No frost, Twin Cooling, Compresor Digital Inverter, Display intern, Iluminare LED, H 171.5, Inox de la Samsung

Umiditate si prospetime in tot frigiderul
Doar Twin Cooling Plus™ creeaza un mediu favorabil conservarii alimentelor proaspete in frigider, cu 70% umiditate, comparativ cu 30% intr-un TMF conventional. Prin urmare, pastreaza ingredientele proaspete mai mult timp, fara sa se usuce.
 
 
Mancaruri congelate delicioase, gustoase, fara miros neplacut
Sistemul Twin Cooling Plus ™ raceste separat compartimentele pentru a opri raspandirea mirosurilor de la frigider la congelator. Deci mancarea congelata isi pastreaza mai mult aroma originala.
 
 
5 moduri de conversie la cerere
Ofera cea mai buna calitate in compartimente flexibile. Transforma, cu usurinta, congelatorul tau intr-un frigider, pentru a-ti pastra toata mancarea proaspata de care ai nevoie, pentru diferite anotimpuri sau ocazii speciale. Sau comutati in modul oprit pentru a economisi energie, in functie de specificatii.
 
 
Genereaza gheata si raceste bauturi
Ofera rapid un aer intens pentru a ingheta rapid sau a raci. La atingerea unui buton, functia Power Cool raceste rapid produse alimentare si bauturi, in timp ce functia Power Freeze este ideal pentru congelare sau producerea de gheata.
 
 
Functioneaza mai mult timp, intr-un mod mai silentios si consuma mai putina energie
Tehnologia cu invertor digital regleaza automat viteza compresorului, ca raspuns la cele sapte niveluri de racire. Foloseste mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura, pentru o performanta de lunga durata.
 
 
Vezi cu usurinta totul in interior
Iluminarea de inalta eficienta cu LED, ocupa mai putin spatiu, arata mai bine si este mai eficient din punct de vedere energetic, decat iluminatul traditional. Plasat in partea de sus, acesta lumineaza frumos si intens fiecare colt, asigurand o vizibilitate mai buna.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Suprafata Inox
Volum net total 321 l
Deschidere usa Dreapta
Sistem de racire No Frost Frigider
Sistem racire No Frost
Agent racire R600a
Numar compresoare 1
Culoare Inox

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 249 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 4
Compartimente speciale 1 x Fresh zone Compartiment legume & fructe Compartiment oua Raft Big Guard
Material rafturi Sticla securizata

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 72 l
Numar compartimente 2

CARACTERISTICI CHEIE

Functii Debit multiplu Functie Twin Cooling Plus Iluminare interioara cu LED Ice Maker prin rotire Filtru deodorizant Compresor Digital Inverter
Tehnologii No Frost

ENERGIE & PERFORMANTA

Nivel zgomot 40 dB
Eficienta energetica Clasa energetica F
Clasa climatica SN, N, ST, T
Consum anual energie 228 kWh

DIMENSIUNI

Inaltime 1715 mm
Latime 600 mm
Adancime 672 mm
Greutate 57 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      321
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.