DELL Rucsac notebook 15 inch Pro Silm Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

447,71 lei
444,52 lei
230,92 lei
  • Distribuie pe:

Descriere DELL Rucsac notebook 15 inch Pro Silm Black de la Dell

Dell Notebook carrying backpack Pro Slim 15'', PO1520PS Padded handles, padded sleeve, air mesh padded shoulder strap, Additional Compartments: tablet, Dimensions (WxDxH): 12.4 in x 5.5 in x 16.7 in, Color: Black with silkscreen

Pastrati laptop-ul, tableta si alte componente esentiale protejate in siguranta in rucsacul Dell Pro Slim 15 (PO1520PS) ecologic un rucsac subtire, conceput pentru a lucra si de dincolo.. Aveti un impact pozitiv asupra mediului prin alegerea acestui rucsac construit prin procese mai ecologice, cu o productie mai redusa de carbon si mai putin consum de energie. Compartimentul interior captusit se potriveste laptopului dvs. de pana la 15 inch, iar buzunarul dedicat pentru tableta va ajuta sa pastrati toate dispozitivele protejate. Puteti transporta rucsacul usor folosind manerul captusit superior sau bretelele pentru umeri captusite, pentru a avea mainile libere. Captuseala perforata de pe spate, impreuna cu bretelele in forma de "S" va vor mentine racoros si confortabil toata ziua. De asemenea, accentele reflectorizante de pe spatele rucsacului va vor pastra in siguranta.
  • Pastrati-va laptopul, tableta si alte elemente esentiale protejate in siguranta;
  • Fabricat folosind procese mai ecologice, care au o amprenta redusa de carbon si consuma mai putina energie;
  • Buzunarul dedicat pentru tableta va ajuta sa pastrati toate dispozitivele protejate;
 




CARACTERISTICI GENERALE

Tip Rucsac
Culoare Negru
Compatibilitate maxima laptop 15 inch
Functii Spate captusit Bretele captusite si reglabile Interior captusit
Tip inchidere Fermoar
Material Poliester

DIMENSIUNI

Lungime 31.49 cm
Inaltime 42.41 cm
Adancime 13.97 cm
Greutate 557 g
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate
      15.6"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.