Samsung SSD extern 2.5", 2TB, T5, USB3.1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SSD extern 2.5", 2TB, T5, USB3.1 de la Samsung

Noul mod de stocare

SSD-ul Portabil Samsung T5 creste vitezele de transfer la urmatorul nivel si elibereaza o noua experienta in ceea ce priveste spatiul de stocare extern. Cu un design compact si durabil, avand protectie cu parola, T5 este foarte usor de purtat si stocheaza datele in siguranta.

Noul mod de stocare
Viteze de transfer rapide

Viteze de transfer rapide

Cu memoria flash V-NAND si interfata USB 3.1 Gen 2, T5 ofera viteze de transfer pana la 540 MB/s*, cu 4.9x mai rapide decat HDD-urile externe**. Transferurile si copiile de date de dimensiuni mari inclusiv videoclipuri 4K si fotografii cu rezolutie mare vor fi mult mai rapide.

* Performanta poate varia in functie de configuratia gazdei. Pentru a atinge viteze maxime de transfer de 540 MB/s, dispozitivul gazda si cablurile de conexiune trebuie sa permita USB 3.1 Gen 2 si modul UASP trebuie sa fie pornit. ** Bazat pe rezultatele testarii interne in comparatie cu HDD-ul extern Samsung de 500 GB. Testare configuratie sistem: Tastatura pentru jocuri Asus Strix Z270E, Intel Core i5-7600 @3.5 GHz, DDR4 1066 MHz 4 GB, OS-Windows 10 x64, Masuratori de performanta bazate pe CrystalDiskMark 5.2.1

Minimalism metalic

Designul din metal de sus pana jos si forma rotunjita dintr-o singura bucata se potriveste confortabil in palma mainii tale. T5 vine cu doua finisaje distincte din aluminiu - unul de un albastru atragator pentru modelele de 250 GB si 500 GB, si altul negru intens pentru modelele de 1 TB si 2 TB.*

* 1 GB=1.000.000.000 biti, 1 TB=1.000.000.000.000 biti. Capacitatea mai scazuta poate fi demonstrata de computerul tau datorita folosirii unui standard diferit de masurare.

Minimalism metalic
Compact și ușor

Compact si usor

Mai mic decat un card de afaceri comun, cantarind doar 51 de grame, si cu o grosime de 10,5 mm. T5 compact, usor si subtire este sistemul de stocare portabil perfect.

Solid intern si extern

Stai fara griji. T5 are piese fixe si un corp solid de metal, astfel incat poate suporta caderi de la 2 metri*. Protectia optionala cu parola cu criptare hardware AES 256-bit iti pastreaza datele personale si private in siguranta*. Totul este pastrat confidential printr-o garantie limitata de 3 ani**.

Solid intern și extern
Software de management

Software de management

T5 are un nou software intuitiv integrat pentru computere si Mac*, pentru setarea facila a parolei si pentru a primi cele mai noi actualizari de soft integrat. De asemenea, poti descarca aplicatia pentru telefoanele mobile cu Android si tablete.**

* Software-ul necesita Windows 7, Mac OS X 10.9 (Maverics), Android 4.4 (KitKat) sau mai noi. Este posibil ca versiunile mai vechi de sisteme de operare Windows, Mac si Android sa nu fie suportate. ** Actualizarile de sisteme integrate necesita o conexiune la computer sau Mac. Aplicatia pentru Android disponibila pe Google Play.

Conecteaza-te cu usurinta

 

Conecteaza T5 la o arie extinsa de dispozitive de la computere, Mac, smartphone-uri si alte dispozitive.* USB-ul Tip C pentru cablul C si USB Tip C pentru cablul A incluse iti ofera conexiune integrala fara dificultatea de a achizitiona adaptori suplimentari.**

* Compatibilitatea cu dispozitivele gazda poate varia. Unele sisteme de operare pot necesita o reformatare a sistemului T5.

Connect with ease
Gata oricând, oriunde

Gata oricand, oriunde

 

Ia totul, toata munca si distractia ta, cu tine. SSD-ul portabil T5 iti ofera acces simplu si eficient la datele tale, astfel incat sa-ti poti completa sarcinile rapid si in miscare. Ia cu tine documentele tale, fotografiile sau videoclipurile de dimensiuni mari, si rezolva tot ce ai de facut oriunde te-ai duce.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Alimentare USB
      Da
    • Tip HDD
      2.5
    • Dimensiuni
      74 x 57.3 x 10.5 mm
    • Greutate
      51 g
    • Altele
      SSD Extern
      Format SSD 2.5 inch
  • Viteze De Lucru
    • Citire max.
      540 MB/s

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.