Sony SSD Extern SL-BG2B, 256GB, USB 3.0, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Extern SL-BG2B, 256GB, USB 3.0, Negru de la Sony

Este atat de mic incat incape in buzunar

Aceasta unitate externa Solid-State Drive eleganta este mai mica decat un card de credit. Modelul ultracompact, portabil cantareste doar 35 g si are o grosime de doar 9,4 mm - dimensiuni perfecte pentru aproape orice geanta sau buzunar. Finisajul durabil din aluminiu mat este disponibil in doua optiuni de culoare: negru sau argintiu, astfel incat ii va impresiona cu siguranta in egala masura pe prieteni si pe colegi.

   

Capacitate de stocare de 256 GB

Pastrati-va fisierele importante in siguranta cu spatiul de stocare de 256 GB - spatiu suficient pentru a stoca si organiza fotografiile, clipurile video, muzica si multe altele. Iar cu securitatea imbunatatita incorporata, este cu adevarat cea mai sigura si mai usoara modalitate de a va gestiona datele.

   

Versiune fiabila pentru stocarea in siguranta a fisierelor

Datorita utilizarii memoriei flash - exact ca un stick USB - care genereaza mai putina caldura, unitatile Solid State Drive pot asigura performante mai rapide, mai fiabile decat unitatile hard disk externe. Datorita faptului ca nu exista piese care sa se miste in interior, riscurile de aparitie a defectiunilor mecanice sunt de asemenea reduse semnificativ - astfel incat puteti avea incredere ca toate fisierele dvs. vor ramane intacte si sigure.

   

Backup Manager pentru gestionarea inteligenta a fisierelor

Software-ul Backup Manager va permite sa creati copii de siguranta ale datelor de pe PC sau laptop cu efort minim. Software-ul recunoaste fisierele care au fost modificate sau adaugate recent si le transfera numai pe acestea - ceea ce economiseste timp valoros.

   

Password Protection Manager pentru securitate absoluta

Bucurati-va de liniste sufleteasca cu Password Protection Manager. Dupa activare, introduceti o parola de fiecare data cand va conectati la PC. Puteti sa alegeti o parola pentru anumite partitii si sa le lasati pe celelalte „deschise” pentru a fi utilizate de alte persoane. In plus, criptarea AES complexa pe 256 de biti adauga un plus de securitate.

   

Interfata USB 3.0 pentru transferuri rapide

Nu veti pierde timpul asteptand ca fisierele dvs. sa se transfere. Aceasta unitate Solid State Drive externa este compatibila cu USB 3.0, ceea ce va permite sa transferati date la viteza mare, de pana la 450 MB/s in modul de citire.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Dimensiuni
      37 x 9.4 x 78.2
    • Greutate
      35 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.