Ciocan Rotopercutor SDS Plus Einhell 4258237, 900 W, 3 J, gaurire max. in beton 26 mm, 3 functii, cutie transport

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
353,05 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.94 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4258237

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ciocan Rotopercutor SDS Plus Einhell 4258237, 900 W, 3 J, gaurire max. in beton 26 mm, 3 functii, cutie transport de la Einhell

Ciocanul rotopercutor TC-RH 900 cu actiune de ciocan pneumatic este o unalta versatila si foarte potrivita pentru amatorii ambitiosi DIY in lucrari de constructie, renovare si daltuire oriunde acasa. Este dotat cu trei functii pentru utilizare universala: gaurire cu percutie, gaurire si daltuire. Mandrina SDS-Plus permite schimbarea fara scule a burghiurilor si daltelor, si, impreuna cu motorul puternic de 900 W, dezvolta o forta de impact de 3 jouli.

                

3 functii: gaurire, gaurire cu percutie, daltuire cu dalta fixata, in acest pachet compact de putere cu performanta de 900 Watt.

 

Cu rotopercutorul compact si performant TC-RH 900/1, entuziastul ambitios do-it-yourself are o unealta electrica de inalta calitate pentru toate lucrarile de constructie si renovare. Cele 3 functii: gaurire, gaurirea cu impact si daltuire cu fixare dalta si tehnologia adaptata pentru o munca confortabila permit operatii versatile cu acest ciocan pneumatic pentru toate proiectele de constructie. Prin intermediul capului de transmisie robust din aluminiu si al motorului puternic de 900 W, se ajunge la o forta de impact substantiala de 3,0 Joule, ceea ce face ca acest rotopercutor sa fie un adevarat ajutor in toate lucrarile dificile de constructii. Cu mandrina universala SDS-Plus, toate uneltele pentru daltuire sau pentru gaurirea pana la un diametru de 26 mm (in beton) pot fi schimbate rapid si usor fara scule. Cu capacul suplimentar pentru praf furnizat, mandrina de gaurit este protejata in orice moment impotriva pulberii rezultate in lucru.             

                

Cap de transmisie din aluminiu / dispozitiv anti-rasucire.

 

Capul de transmisie robust este fabricat din aluminiu, permitand astfel o manevrare usoara datorita greutatii reduse. Manerul suplimentar al ciocanului rotopercutor este fixat in siguranta in orice pozitie prin nervurile de la capatul de fixare. Opritorul de adancime robust este fabricat din metal solid si poate fi reglat rapid si usor la adancimea de gaurire dorita pentru operatiunile de gaurire seriale repetate.  

                

Ambreiaj pentru suprasarcina pentru o functionare sigura si pentru protectia motorului.

 

Ambreiajul practic pentru suprasarcina ofera o siguranta ridicata in functionare, deoarece intrerupe transmisia de energie in timpul unei blocari bruste a uneltei de gaurire. Astfel, nu numai utilizatorul si uneltele sunt protejate, dar motorul este in plus asigurat impotriva uzurii timpurii.               

                

Mecanism de percutie pneumatic pentru cel mai bun avans in toate proiectele de constructii.

 

Mecanismul cu percutie pneumatica permite operatii versatile cu acest ciocan pentru toate proiectele de constructii.              

                

Maner suplimentar integrat, opritor de adancime, capac pentru praf si cutie practica de transport si depozitare.

 

Ciocanul pentru gaurit si daltuire este prevazut cu maner suplimentar, opritor de adancime metalic, capac pentru praf si cutie robusta din plastic pentru transport si depozitare.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Ciocan rotopercutor
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare La retea
Suprafata lucru Beton
Tip mandrina: SDS+
Functii Gaurire cu percutie Daltuire Gaurire
Continut pachet 1 x Ciocan rotopercutor 1 x Cutie transport
Culoare Rosu/Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 900 W
Viteza maxima (rpm) 4100
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Energie de percutie 3 J

DIMENSIUNI

Lungime 404 mm
Latime 131 mm
Inaltime 336 mm
Greutate 3.85 Kg
Diametru gaurire in beton 26 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.