Mixer de mana Daewoo UltraLine, 400 W, 5 trepte de viteza, 2 teluri, 2 carlige framantare, buton eliberare accesorii, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
172,80 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.33 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DHM122U

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer de mana Daewoo UltraLine, 400 W, 5 trepte de viteza, 2 teluri, 2 carlige framantare, buton eliberare accesorii, Alb de la Daewoo

Mixer de mana Daewoo UltraLine, 400 W, 5 trepte de viteza, 2 teluri, 2 carlige framantare, buton eliberare accesorii, Alb

MIXER DE MANA | gama ULTRALINE

Mixerul de mana este unul dintre cele mai importante electrocasnice mici, fiind prezent in orice bucatarie moderna. Iti permite sa amesteci cu usurinta si sa combini diverse ingrediente cu texturi diferite pentru a-ti reda bucuria de a prepara prajituri si produse de patiserie chiar la tine acasa. Mixerul de mana Daewoo este eficient si te va ajuta in realizarea tuturor sarcinilor in bucatarie, obtinand amestecuri perfect omogene intre ingrediente lichide, uscate sau dense.

 

 

Motor puternic – 400 W

Datorita motorului puternic de 400 W poti obtine un amestec omogen intr-un timp scurt. In cateva minute, frisca sau aluatul de clatite, vor fi gata, iar cei dragi vor fi impresionati de rapiditatea cu care le-au fost satisfacute poftele.  

 

5 trepte de viteza + Functie TURBO

Putere maxima doar la o atingere de buton! Pe langa cele 5 viteze de operare, functia TURBO permite accesarea celei mai mari viteze de rotatie, pentru o omogenizare de doua ori mai rapida a ingredientelor. Beneficiaza de un proces eficient de amestecare, realizat in cel mai scurt timp.

 

Design ergonomic  

Mixerul se bucura de un design ergonomic, compact, cu un maner confortabil si usor de manevrat si depozitat. Poti amesteca rapid toate ingredientele, obtinand consistenta dorita, fie ca vrei sa prepari deserturi vegane sau sosurile pentru cele mai sofisticate retete.

Accesorii

Mixerul vine cu accesorii incluse  - un accesoriu de framantare si palete pentru amestecare. Acesoriile, usor de folosit si depozitat, sunt din cea mai buna calitate pentru a asigura aparatului o functionalitate indelungata.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.