Mixer de mana Tefal Prep' Mix HT460138, 500W, 5 trepte de viteza, Functie Turbo, Teluri si carlige din inox, Buton pentru demontarea accesoriilor, accesorii compatibile cu masina de spalat vase, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Mixer de mana Tefal Prep' Mix HT460138, 500W, 5 trepte de viteza, Functie Turbo, Teluri si carlige din inox, Buton pentru demontarea accesoriilor, accesorii compatibile cu masina de spalat vase, Alb de la Tefal

Partenerul tău esențial în bucătărie

Proiectat special pentru a te ajuta cu orice tip de preparat, mixerul de mână Tefal Prep'Mix oferă robustețea și versatilitatea de care ai nevoie. Motorul de 500 W asigură rezultate perfect atât pentru compozițiile ușoare, cât și pentru cele dense. Setul de cârlige și teluri, confecționate din inox de înaltă calitate, îți vor permite să prepari orice dorești, de la frișcă la aluaturi pufoase de pizza și nu numai.

Preparate ușoare sau dense
Preparate ușoare sau dense
 
Datorită celor două seturi de accesorii, noul tău partener în bucătărie îți va oferi performanțe de top pentru toate tipurile de rețete pe care dorești să le prepari, indiferent de densitatea acestora: de la spume aerate, la aluaturi dense. 
Motor puternic de 500 W
Motor puternic de 500 W
 
Performanțele de top sunt la dispoziția ta datorită motorului puternic de 500 W ce garantează rezultate perfecte chiar și pentru compozițiile dense.
5 trepte de viteză + funcție Turbo
5 trepte de viteză + funcție Turbo
 
Mixerul a fost proiectat special pentru a oferi rezultate perfecte indiferent de rețetă. Alege una dintre cele 5 trepte de viteză sau în funcție de preparat, rezultatul va fi întotdeauna unul perfect. 
2 teluri din inox
2 teluri din inox
 
Mixează și bate cu ușurință compozițiile  datorită setului de 2 teluri de inox de înaltă calitate: albușuri de ou, frișcă, aluat de prăjituri, maioneză și alte preparate ușoare 
2 cârlige din inox
2 cârlige din inox
 
Setul de 2 cârlige confecționate din inox de înaltă calitate sunt ideale pentru o varietate de preparate, aluaturi dense precum cele de pizza, pâine, prăjituri și multe altele. 
Produs reparabil timp de 10 ani
Produs reparabil timp de 10 ani
 
Conceput pentru a fi ușor de reparat Livrare rapidă și costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani 6.500 de centre de service la nivel mondial 
Confortabil și ușor de utilizat
Confortabil și ușor de utilizat
 
Mixerul de mână este ușor și confortabil de utilizat datorită mânerului cu suprafață texturată. Partea anterioară a mixerului dispune de o suprafață plată pentru depozitare în poziție verticală, astfel blatul de bucătărie va rămâne curat. 
Curățare ușoară
Curățare ușoară
 
Accesoriile sunt compatibile cu mașina de spălate vase pentru o curățare ușoară și confort sporit în utilizare. 
 
Putere 500 W
Viteze 5
Whisks Metal
Cârlige metalice pentru aluat
Funcție Turbo
Buton pentru demontarea accesoriilor
Picior detașabil NU
Blender NU
Compatibil cu mașina de spălat vase
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii Seturile de teluri și cârlige
Culoare Alb
 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.