Monitor gaming LED VA Samsung Odyssey Neo G7 43", 4K, Display Port, 144Hz, FreeSync Premium Pro, Vesa, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.592,60 lei
Pret 36 Rate Optimo: 205 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

LS43CG700NUXEN

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor gaming LED VA Samsung Odyssey Neo G7 43", 4K, Display Port, 144Hz, FreeSync Premium Pro, Vesa, Negru de la Samsung

Depaseste limitele cu Odyssey Neo

Elemente vizuale care te captiveaza

G70NC este ecranul de divertisment perfect, atat pentru continutul media, cat si pentru jocuri. Lasa-te acaparat de imaginile premium, rezolutia UHD, panoul Quantum mini LED si ecranul VESA HDR600.

Urmareste continutul tau preferat

Dispunand de cel mai recent continut intr-un singur loc, G70NC iti permite, intr-un mod inteligent, sa descoperi noi emisiuni si filme sau sa vizionezi din nou videoclipurile tale preferate. Bucura-te de aplicatiile Smart TV oricand doresti.

Jocuri fluide in cloud, la cerere

Acceseaza instantaneu cele mai bune servicii de difuzare in flux si jocuri de consola cu Samsung Gaming Hub. Tehnologia avansata Samsung de difuzare in flux ofera o redare fluida.

Urmatorul nivel de performanta in jocuri

Rata de reimprospatare de 144 Hz, timp de raspuns de 1 ms (MPRT) si AMD Freesync Premium Pro te pozitioneaza in fruntea jocului.

 

Apogeul imaginilor video

Tehnologia Quantum Matrix

O experienta vizuala de neegalat. Tehnologia revolutionara Quantum Matrix cu LED-uri Quantum Mini creeaza luminozitate controlata si contrast perfect, pentru a da viata oricarui joc sau film, cu detalii intense. In plus, unitatea avansata de iluminare din spate pe 12 biti permite un control HDR detaliat, pentru o calitate de neegalat a imaginii.

Surprindeti fiecare detaliu ca in realitate

VESA Display HDR600

Experimenteaza un nou nivel de multi-divertisment cu imagini realiste. Cu un raport de contrast de 1.000.000:1 si un afisaj VESA HDR600, atat videoclipurile, cat si jocurile ofera tonuri negre abundente, mai profunde si detalii de culoare mai speciale.

Acceseaza emisiunile tale preferate intr-o clipa

Experienta Smart TV

Bucura-te de emisiunile si filmele tale preferate prin intermediul aplicatiilor Smart TV. Ia o pauza de la sesiunile maraton de jocuri si prinde din urma continutul de difuzare in flux obligatoriu, doar cu o simpla conexiune Wi-Fi.

 

Acolo unde jocurile sunt la un loc

Samsung Gaming Hub

Cele mai bune jocuri intr-un singur loc. Samsung Gaming Hub permite acces instantaneu la cele mai bune servicii de jocuri in cloud, precum si la consolele tale preferate. Imaginile vizuale fluide si jocul receptiv sunt alimentate de tehnologia avansata de difuzare in flux a jocurilor. Doar pornesti si te joci.

 

 

Rate de reimprospatare incredibile pentru jocuri 4k

Rata de reimprospatare de 144 Hz si timp de raspuns de 1 ms (MPRT)

Invinge fiecare inamic, chiar si la viteza extrema. Rata de reimprospatare de 144 Hz elimina intarzierea, pentru un joc captivant, cu o actiune foarte lina. Identifica inamicii cu precizie de elita, cu un timp de raspuns de 1 ms (MPRT), miscari precise ale mouse-ului si cadre fara estompare, cu imagini

 

Ramai captivat(a), cu o actiune neintrerupta

AMD FreeSync Premium Pro

Un joc cursiv, fara efort. AMD FreeSync Premium Pro ofera tehnologie de sincronizare adaptiva, care reduce intreruperea ecranului, tremurul si latenta. Compensarea ratei de cadre reduse asigura derularea perfecta a fiecarei scene.

 

 

 

Stralucire minima, captivare maxima in joc

Matte Display

Concentreaza-te asupra a ceea ce conteaza. Ecranul mat absoarbe, nu reflecta, lumina artificiala si naturala, minimizand stralucirea si mentinandu-te captivat(a) pe parcursul celor mai grele batalii si a celor mai dificile niveluri.

Configurare rapida si simpla pentru a obtine victoria

Game Bar

Verifica si controleaza setarile jocului intr-o clipa. Acum, poti vizualiza cu usurinta nivelul celor mai importante setari, cum ar fi FPS sau HDR. Modifica timpul de raspuns sau raportul ecranului, precum si modul imaginii pentru joc, fara a fi nevoie sa parasesti ecranul de joc, pentru a te mentine concentrat(a) asupra obiectivului tau.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      43
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/mp
    • Contrast
      4250:1 (normal)
      1.000.000:1 (dynamic)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 961 x 635 x 254 mm
      Fara suport: 961 x 563 x 38 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      144 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      2x USB 3.0
      1 x RJ-45

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.