Mouse gaming wireless/bluetooth ASUS TUF Gaming M4, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
264,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 9.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90MP02F0-BMUA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless/bluetooth ASUS TUF Gaming M4, negru de la ASUS

Un mouse de gaming usor si ambidextru, cu doua moduri wireless, un senzor de 12.000 dpi, sase butoane programabile, capac superior din PBT cu ASUS Antibacterial Guard, picioruse de mouse din 100% PTFE si Armoury Crate.

  • Mouse de gaming fara fir cu conectivitate dubla wireless de 2.4 GHz si Bluetooth LE
  • Senzor optic de gaming cu 12.000 dpi pentru o urmarire precisa a pixelilor, plus buton DPI pentru ajustarea din mers a sensibilitatii pe patru nivele
  • Mouse de gaming de dimensiuni medii si usor, avand doar 62 grame (fara baterie si dongle), cu design ambidextru
  • Tratamentul ASUS Antibacterial Guard mentine mouse-ul curat si igienic
  • Capac superior din polimer PBT premium PBT si butoane laterale cu un finisaj mat durabil
  • Functioneaza cu o baterie AA sau AAA prin intermediul suportului pentru convertor de baterii inclus in pachet, pentru o reducere a greutatii cu 10%
  • Piciorusele de mouse din 100% PTFE pentru o alunecare rapida si lina
  • Sase butoane programabile si memorie integrata pentru personalizare
  • Software exclusiv Armoury Crate pentru o configurare usoara si intuitiva

 

PROTECTIE MAXIMA. GREUTATE MINIMA.

TUF Gaming M4 Wireless este un mouse de gaming wireless compact care ofera performanta, fiabilitatea si confortul de care ai nevoie. Proiectat pentru sesini de gaming prelungite, piciorusele sale de mouse din 100% PTFE (teflon) si senzorul optic de inalta precizie cu 12.000 DPI ofera un control precis pentru un avantaj suplimentar in lupta. M4 Wireless are un format ambidextru pentru a oferi o senzatie de echilibru, cantarind doar 62 de grame*. Capacul sau din PBT este protejat de tratamentul ASUS Antibacterial Guard. Pentru un plus de confort, M4 Wireless functioneaza atat cu baterii AAA, cat si AA.

*Greutate fara baterie si dongle

 

CONECTIVITATE WIRELESS DUALA

TUF Gaming M4 Wireless dispune de moduri duale prin conexiuni wireless de 2.4 GHz si Bluetooth pentru o stabilitate superba.

 

CAPAC SUPERIOR SI BUTOANE LATERALE DIN PBT ANTIBACTERIAN

TUF Gaming M4 Wireless dispune de un capac superior si butoane laterale fabricate din PBT cu un tratament antibacterian cu argint ionic. Materialul PBT rezista la uzura sau stralucire si asigura o senzatie consistenta si o aderenta sigura. Suprafata sigura pentru alcool iti permite, de asemenea, sa cureti suprafetele mouse-ului fara griji.

 

ASUS ANTIBACTERIAL GUARD

Pentru ca TUF Gaming M4 Wireless sa ramana igienic, suprafetele si butoanele laterale ale acestuia sunt protejate de noul tratament ASUS Antibacterial Guard cu argint ionic. Ionii de argint (Ag+) incarcati pozitiv se leaga de peretii celulari ai microbilor si bacteriilor incarcate negativ, perturband functiile lor interne si impiedicand dezvoltarea ulterioara. S-a demonstrat stiintific ca Antibacterial Guard inhiba cresterea bacteriilor cu peste 99%* pe o perioada de 24 de ore. Antibacterial Guard ajuta la mentinerea suprafetelor mouse-ului tau curate si igienice, reducand potentiala raspandire a bacteriilor daunatoare.

*Supus testelor de activitate si eficacitate antimicrobiana ISO 22196 efectuate de Taiwan Testing Center SGS.

   

FUNCTIONEAZA CU BATERII AAA SI AA

Un convertor de baterii AAA la AA inclus in pachet iti permite sa alimentezi TUF Gaming M4 Wireless cu baterii AA sau AAA*. Imperecherea bateriei AAA mai mici cu convertorul duce la o reducere cu 10% a greutatii, ceea ce poate duce la miscari mai rapide.

*Baterii AA si AAA incluse.

   

PICIORUSE DE MOUSE DIN 100% PTFE

Piciorusele de mouse din 100% politetrafluoretilena (PTFE) de pe TUF Gaming M4 Wireless asigura o alunecare lina pe orice suprafata de mouse pad.

   

SASE BUTOANE TACTILE SI PROGRAMABILE

TUF Gaming M4 Wireless dispune de sase butoane tactile si programabile, ceea ce iti permite sa adaptezi comenzile in functie de stilul tau de joc. Butoanele din stanga si din dreapta sunt separate de capacul superior, ceea ce are ca rezultat o forta de actionare si o distanta de deplasare mai mica pentru clicuri mai rapide si mai tactile.

Un comutator si un indicator DPI iti permit sa ajustezi sensibilitatea din mers, in timp ce doua butoane din partea stanga, plasate strategic, si o rotita de defilare care poate fi apasata ofera optiuni de control suplimentare.

 

ARMOURY CRATE

Software-ul Armoury Crate ofera controale extinse si o interfata intuitiva care iti permite sa reglezi TUF Gaming M4 Wireless in functie de modul in care joci. Creeaza profiluri, mapeaza butoanele, ajusteaza setarile de performanta si multe altele.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Rezolutie (dpi) 12000
Butoane/rotite 6 (programabile)
Interfata mouse

Bluetooth

Wireless

Mouse mini Nu
Tehnologie Fara fir
Incarcator Baterie AAA sau AA
Senzor Optic PixArt PAW3311
Interfata receiver

Bluetooth

Wireless

Culoare Negru
Dimensiune (mm) 126 x 63.5 x 39.6 mm
Greutate (g) 62g fara baterie si dongle 77g cu baterie AAA si suport convertor 86g cu baterie AA
Altele Acceleratie 35G Bluetooth 5.1 300 IPS
Continut pachet

1 x Baterie AA

1 x Baterie AAA

1 x Mouse TUF Gaming M4 Wireless

1 x Dongle USB Wireless

1 x Suport convertor baterie AAA la AA

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
      Wireless
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      12000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      126 x 63.5 x 39.6 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.