Mouse gaming, Logitech, G502 X Plus, RGB, 25600 dpi, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
782,46 lei
Pret 36 Rate Optimo: 28.68 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

910-006171

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming, Logitech, G502 X Plus, RGB, 25600 dpi, Alb de la Logitech

Mouse-ul pentru jocuri RGB fara fir G502 X PLUS este o versiune reimaginata a celui mai popular mouse de gaming din lume, combinand performanta iconica a lui G502 cu tehnologii avansate de gaming pentru a oferi cea mai buna experienta de joc posibila.

G502 X PLUS pastreaza spiritul si caracteristicile emblematice ale lui G502, reimaginate cu cele mai recente inovatii in tehnologia jocurilor. Experimentati performante de joc de neegalat si confort sporit la diferite dimensiuni ale mainilor si stiluri de prindere cu comutatoarele hibride LIGHTFORCE.

G502 X PLUS ofera avantaje suplimentare de performanta si stil, cum ar fi protocolul wireless LIGHTSPEED actualizat si iluminarea RGB LIGHTSYNC personalizabila imbunatatita.

 

Caracteristici principale

Comutator hibrid LIGHTFORCE: viteza si fiabilitate incredibile, precum si functionare precisa si raspuns ascutit. LIGHTFORCE este o tehnologie revolutionara de microintrerupatoare care combina beneficiile de performanta si durabilitate ale comutatoarelor optice cu senzatia importanta de actionare a comutatoarelor mecanice pe care jucatorii le iubesc.

 

LIGHTSPEED Wireless: Experimentati conectivitatea si performanta G502 X LIGHTSPEED fara fir. Timpul de raspuns este cu 68% mai rapid decat generatia anterioara. DISPOZITIV 2 IN 1.

 

LIGHTSYNC RGB: Iluminare RGB cu spectru complet cu detectare activa a jocului pentru a economisi bateria. Personalizat cu software-ul G HUB pentru efecte media si personalizare avansata, cu iluminare fluida cu 8 LED-uri care poate fi personalizata si se adapteaza la modul de joc al utilizatorului.

 

Rotita de derulare Hyper-Speed : Rotiti liber roata iluminata in modul hyper-viteza sau comutati in modul clichet cu un singur clic pentru defilare precisa cu G502 X PLUS. In plus, inclinati la stanga si la dreapta pentru doua comenzi suplimentare complet programabile.

 

Buton de comutare DPI: Designul emblematic a fost reinnoit pentru o potrivire perfecta. Buton de schimbare DPI reversibil pentru a se adapta la diferite dimensiuni ale mainilor si manere sau complet detasabil cu husa inclusa.

 

Alunecare cu control: picioarele din PTFE asigura alunecare maxima cu o suprafata optimizata si sunt echilibrate pentru o senzatie fara frecare si un control total.

Senzor HERO 25K: Senzorul de joc de inalta precizie are o precizie 1:1 la nivel sub-micron si zero netezire, filtrare sau accelerare si puteti selecta pana la 5 sensibilitati preferate cu software-ul G HUB.

 

Durata de viata extinsa a bateriei: Datorita designului eficient al senzorului LIGHTSPEED wireless, HERO 25K si senzorului de joc activ LIGHTSYNC, bateria tine pana la 130 de ore cu luminile stinse si pana la 37 de ore cu iluminarea implicita RGB cu incarcare USB-C.

Compatibil cu Powerplay: Nu va faceti niciodata griji cu privire la incarcarea bateriei: AG 502 X este compatibil cu solutia de incarcare fara fir LIGHTSPEED, care mentine intotdeauna mouse-ul incarcat in repaus si in timpul jocului (vandut separat).

Alege: creeaza-ti propriul stil de joc unic si epic din versiunile color alb-negru ale G502 X.

Greutate redusa: exoschelet cu pereti subtiri pentru material minim si rigiditate maxima, roti usoare si multe altele pentru a ajunge la 102 grame.

 

 

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      25600 dpi
    • Numar butoane
      13
    • Culoare
      Alb
    • Dimensiuni
      41.1 x 79.2 x 131.4 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.