Laptop 2-in-1 DELL 13.3'' XPS 13 (9365), QHD+ Touch InfinityEdge, Intel Core i7-7Y75 , 8GB, 512GB SSD, GMA HD 615, Win 10 Pro, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop 2-in-1 DELL 13.3'' XPS 13 (9365), QHD+ Touch InfinityEdge, Intel Core i7-7Y75 , 8GB, 512GB SSD, GMA HD 615, Win 10 Pro, Silver de la Dell

Minune absolută.

Minune absoluta.

Afisajul revolutionar InfinityEdge este disponibil acum pentru prima data pe un sistem 2 în 1, oferind o vizualizare aproape fara margini, pe cel mai mic sistem 2 în 1 de 13" de pe planeta. Bucurati-va de imagini uimitoare, la rezolutie UltraSharp QHD+ ce va permite sa vedeti toate detaliile la 5,7 milioane de pixeli. Culorile prind viata datorita gamei cromatice de 72 % si luminozitatii de 400 de niti, oferindu-va imagini clare chiar si în aer liber.
 
Eleganţă într-o clasă proprie

Eleganta într-o clasa proprie.

 
Subtire. Usor. Mobilitate incredibila: sistemul 2 în 1 XPS 13 este cel mai mic laptop de 13 inchi, prevazut cu ecran spatios, fara cadru, care îl transforma într-un sistem compact, deosebit de mobil si de puternic, ce va permite sa lucrati si sa va jucati oriunde.
  
Construit pentru a fi vazut, nu auzit: designul elegant si silentios permite crearea unui factor de forma mai subtire (8 – 13,7 mm) si limiteaza excesul de sunet si de caldura din dispozitiv, pentru ca dvs. sa va puteti bucura de o utilizare silentioasa în timpul sedintelor sau la cafenea. Veti fi remarcat pentru stil si eleganta, nu pentru poluare fonica.

Eleganta din orice unghi: sistemul XPS 13 2 în 1 este conceput cu o balama de calitate superioara, ce se poate roti la 360 de grade în patru pozitii flexibile: tableta, cort, laptop si suport, pentru ca dvs. sa puteti viziona, lucra sau naviga exact asa cum doriti.
 
Performanta de durata
Beneficiati mai mult timp de energie: autonomia de functionare a bateriei variaza în functie de modul în care utilizati laptopul 2 în 1. Testam autonomia de functionare a bateriei în doua moduri diferite, prin instrumentul standard din domeniu MobileMark 2014, precum si prin cele mai obisnuite metode de utilizare a laptopurilor, cum ar fi redarea video în flux. Când utilizati aplicatii de productivitate, cum ar fi Word sau Excel, va puteti bucura de pâna la 15 ore de utilizare sau de pâna la 10 ore de utilizare când redati în flux continut Netflix.

Alimentare de rezerva: adaptorul hibrid Dell optional cu acumulator extern va ofera timp suplimentar de utilizare, cu înca 11 ore de productivitate pentru sistemul 2 în 1 XPS 13.
 
Bucuraţi-vă de o vizualizare mai bună


Bucurati-va de o vizualizare mai buna.

Vizualizare si claritate uimitoare: va veti îndragosti de acest ecran cu rezolutie UltraSharp QHD+ (3.200 x 1.800) si detalii extraordinare, oferite de cele 5,7 milioane de pixeli (276 ppi). Bucurati-va de imagini si text la o claritate incredibila, oferita de cele 2,5 de milioane de pixeli în plus fata de rezolutia FHD. Spuneti adio liniilor neclare si editati imaginile cu precizie inegalabila. Mariti imaginea pentru a vedea detalii avansate sau micsorati-o pentru a vedea mai mult continut pe ecran.

Partajare usoara: vedeti clar continutul din aproape orice unghi pe ecranul cu tehnologie de comutare în plan (IPS) IGZO, care va ofera un unghi larg de vizualizare, de pâna la 170 °. Ecranul tactil simplifica actiunile efectuate prin atingere, ceea ce va permite sa va deplasati usor, prin glisarea sau apropierea degetelor.

Stralucire pe timp de zi: va puteti bucura de o vizualizare excelenta, chiar si în aer liber, datorita luminozitatii de 400 de niti, mai mare decât cea oferita de un ecran de laptop tipic. Ecranul acoperit cu strat antireflex îmbunatateste utilizarea în aer liber.

Culori superbe: vedeti cele mai intense nuante ale culorilor deschise sau închise datorita gamei cromatice de 72 % si raportului de contrast de 1.000:1.
 

Viteza uimitoare.

Performanta si viteza de reactie uimitoare: procesoarele Intel Core i5 si i7 din a saptea generatie va ofera performanta îmbunatatita la un consum mai mic de energie, pentru o reactie extraordinara din partea sistemului.

Mod de alimentare dinamic: Modul de alimentare dinamic ofera putere de procesare suplimentara pe durata scurta, atunci când aveti nevoie, oferind totodata o performanta cu 10 % mai buna decât laptopurile XPS 13 din generatia anterioara.

Pornire la viteza fulgerului: sistemul 2 în 1 XPS 13 porneste si reia activitatea în doar câteva secunde, datorita unitatilor SSD si tehnologiei Intel Rapid Start Technology. În plus, noile optiuni PCIe de pâna la 1 TB ofera o performanta de 1,3 ori mai rapida.
Viteză uimitoare

Materiale de calitate superioara. Rezistenta maxima.

Proiectat să reziste Proiectat sa reziste:


Sistemul 2 în 1 XPS 13 este construit pentru mai multa rezistenta, având componente din aluminiu prelucrat, fibra de carbon, sticla Corning Gorilla 4 termolipita si balamale din otel, acoperite cu aluminiu prelucrat. Aspectul de top este întregit si de un afisaj cu rezistenta la zgârieturi de 10 ori mai mare decât cel din sticla calcosodica si de un suport pentru mâini mai rece la atingere.
   
Apropiaţi degetele, măriţi sau micşoraţi imaginea şi faceţi clic cu precizie Apropiati degetele, mariti sau micsorati imaginea si faceti clic cu precizie:


Datorita touchpadului de precizie, cursorul nu mai sare si nu mai aluneca necontrolat, iar datorita caracteristicii de împiedicare a activarii accidentale, scapati de problema clicurilor nedorite, declansate de atingerea touchpadului cu palma.

Vedeti ce ati pierdut:


Tastatura standard cu retroiluminare va permite sa lucrati si în conditii de lumina slaba sau pe întuneric.
   
Cea mai recentă soluţie de conectivitate Cea mai recenta solutie de conectivitate:


Sistemul 2 în 1 XPS 13 include 2 porturi USB Type-C pentru încarcare inteligenta si pentru afisaj si optiune de andocare cu un singur cablu, care nu ocupa spatiul valoros de pe birou. Un port este compatibil cu Thunderbolt 3, pentru viteze de descarcare de opt ori mai mari. Este inclus si un port adaptor USB-C la USB-A.

Mai ecologic ca oricând.

Consum eficient de energie: sistemul 2 în 1 XPS 13 are certificare ENERGY STAR.

Materiale mai inteligente: nu contine materiale precum cadmiul, mercurul si anumiti ftalati, având calificativ EPEAT Gold si certificare ca nu are substante ignifuge pe baza de brom (BFR) si nici PVC.

Posibilitate de reciclare: peste 90 % din componentele laptopului (în functie de greutate) pot fi usor reciclate sau reutilizate, iar tavile de ambalare din bambus sunt 100 % reciclabile.
Mai ecologic ca oricând
Porturi şi sloturi

Porturi si sloturi

1. Boxa
2. Buton de alimentare
3. Slot pentru cartela micro-SD
4. Port USB C 3.1 cu PowerShare/port de alimentare c.a. si port DisplayPort
5. Slot pentru încuietoare Noble
6. Port Thunderbolt 3 (PCI Express din a treia generatie, cu patru cai) cu PowerShare/alimentare c.a. si DisplayPort
7. Conector pentru set de casti-microfon
8. Element de masurare si indicator pentru baterie

Dimensiuni si greutate

1. Adâncime: 199 mm (7,8 inchi)
2. Latime: 304 mm (11,98 inchi)
3. Înaltime: 8 – 13,7 mm (0,32 – 0,54 inchi)  
4. Greutate: începând de la 1,24 kg (2,7 lb)
Dimensiuni şi greutate

Ultrabook Dell XPS 13 2-in-1 1 9365, 13.3-inch UltraSharp Quad HD+ (3200x1800) InfinityEdge touch display, Widescreen HD (720p) webcam with dual array digital microphones, 10-finger touch display with edge- to-edge Corning Gorilla Glass 4 (anti-reflective and anti-smudge), 7th Generation Intel Core i7-7Y75 Processor (4M cache, up to 3.6 GHz), Intel (R) HD Graphics 615, 8GB LPDDR3 1866MHz, 512GB M.2 PCIe SSD, Intel 8265 802.11ac 2x2 WiFi and Bluetooth, I/O Ports: Thunderbolt 3 (4 lanes of PCI Express Gen 3) with PowerShare, DC-In <(>&<)> DisplayPort (1), USB-C 3.1 with PowerShare, DC-In <(>&<)> DisplayPort (1), microSD card reader, headset jack (1), Noble lock slot (1) (Thunderbolt 3 supports: Power in / charging, PowerShare, Thunderbolt 3 (40Gbps bi-directional)), Stereo speakers professionally tuned with Waves MaxxAudio Pro 1W x 2 = 2W total, Primary 4-Cell (46Whr) battery, 30W AC adapter, Carbon fiber composite palm rest with soft touch paint, CNC machined aluminum in silver , Steel hinges wrapped in aluminum, Windows 10 Pro (64Bit) Multi- Language English, Czech, Hungarian, Polish, Slovak, 3Y NBD On-site

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LED backlight
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1866
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ac
  • Porturi
    • USB 3.1
      2
    • Iesire audio
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.24
    • Baterie
      4 celule
    • Culoare
      Argintiu
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.