Laptop ASUS ChromeBook Flip CR1100FKA-BP0398, 11.6 inch , Intel Celeron N4500, 8 GB RAM, 64 GB SSD, Intel UHD Graphics, Chrome OS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.556,63 lei
Pret 36 Rate Optimo: 93.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CR1100FKA-BP0398

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS ChromeBook Flip CR1100FKA-BP0398, 11.6 inch , Intel Celeron N4500, 8 GB RAM, 64 GB SSD, Intel UHD Graphics, Chrome OS de la ASUS

ASUS Chromebook Flip CR1 este pregatit sa dezlantuie creativitatea si potentialul elevilor, cu un design robust si atent gandit. Constructia ii permite sa suporte solicitarile unei utilizari de zi cu zi, iar ASUS Antibacterial Guard1 ii protejeaza pe elevi de bacteriile daunatoare din clasa sau din afara EI. Beneficiind de un design modular care il face usor de reparat si de functia de inregistrare rapida la retea, Flip CR1 reprezinta o investitie inteligenta pentru scolile de toate tipurile. De asemenea, suporta WiFi 6 si, are stylus incorporat si doua camere, pentru experiente versatile. Iar autonomia crescuta a bateriei ofera experiente de invatare neintrerupte - facandu-l un laptop reper in domeniul educatiei.

 

 

Design robust

ASUS Chromebook Flip CR1 este proiectat sa reziste loviturilor si ciocnirilor care pot aparea intr-o sala de clasa, caderilor de pe birou sau varsarilor de lichid, fara sa sufere vreun fel de daune. Asadar, fie ca il scapi de pe banca din clasa, ori versi ceva pe el pe masa de acasa, ASUS Chromebook Flip CR1 va continua sa functioneze.

 

Protectie de jur-imprejur

Toate cele patru margini exterioare si colturile sunt protejate de o banda de cauciuc extrem de rezistenta, care poate reduce impactul socurilor fizice, pentru a te asigura ca toate componentele critice ale sistemului sunt tot timpul in siguranta.

   

Finisaj rezistent, cu textura 3D

Finisajul cu puncte iesite in relief protejeaza ASUS Chromebook Flip CR1 de zgarieturi si respinge urmele lasate de amprente!

   

Protectie impotriva stropilor

Tastatura lui ASUS Chromebook Flip CR1 poate face fata varsarilor de lichid de pana la 330 cc, fara sa sufere daune. Asadar, micile accidente pot fi drenate cu usurinta, curatate si uscate.

   

Tastatura rezistenta la intruziuni

Distanta dintre marginile tastelor a fost redusa, pentru a-i impiedica pe cei care ar vrea sa scoata capacele tastelor.

   

Maner de siguranta din cauciuc

Caderile in timpul transportului sunt probleme comune, mai ales in cazul elevilor sau a celor care muncesc de la distanta. Banda de cauciuc de pe baza laptopului ofera un suport stabil pentru cei care folosesc ASUS Chromebook Flip CR1, si, in plus, imbunatateste prinderea atunci cand il transporti. Este o solutie bine gandita, care va reduce riscul de a-l scapa.

   

 

Gata de actiune

Salile de clasa pot fi medii extrem de dure, insa ASUS Chromebook Flip CR1 este si mai dur! Construit pentru a depasi extrem de solicitantele standarde militare americane pentru rezistenta MIL-STD-810G4, acest sistem a fost pregatit pentru a trece si testele interne ASUS, care le depasesc cu mult pe cele din industrie din punct de vedere al duritatii. Astfel, ASUS Chromebook Flip CR1 poate supravietui caderilor accidentale de la 120cm inaltime — mai mult decat inaltimea normala a unui birou — iar balamaua si porturile sunt testate pentru a face fata solicitarilor unei utilizari de zi cu zi.

 

 

Protectie antibacteriana

Suprafata oricarui laptop adaposteste zeci de mii de bacterii cu potential periculos. Pentru a-ti pastra laptopul igienic, tastatura, touchpad-ul si zona de sprijin a palmei de pe ASUS Chromebook Flip CR1 au fost tratate cu ASUS Antibacterial Guard. A fost demonstrat stiintific, prin testarea la standardul recunoscut international ISO 22196, faptul ca ASUS Antibacterial Guard inhiba dezvoltarea bacteriilor cu peste 99%, pe o perioada de 24 de ore. De asemenea, Antibacterial Guard este proiectat pentru a rezista produselor de curatare pe baza de alcool sau a apei acide hipocloroase, permitandu-ti sa pastrezi suprafata laptopului curata si sanitarizata - limitand raspandirea bacteriilor daunatoare.

 

 

O investitie inteligenta in educatie

Pentru a putea fi usor de reparat direct la scoala si pentru a reduce timpul de nefunctionare, ASUS Chromebook Flip CR1 beneficiaza de un design modular care permite ca acele componente cheie, precum tastatura, touchpad-ul sau ecranul, sa poata fi inlocuite in numai cateva minute, folosind doar cateva unelte. Capacul inferior este prins cu ajutorul suruburilor "captive", eliminand astfel riscul de a pierde aceste componente minuscule in timpul reparatiei. De asemenea, CR1 beneficiaza de functia de conectare "fara atingere": dispozitivul se inregistreaza automat in retea imediat ce elevul se conecteaza la internet.

Apoi, vorbim despre intretinerea usoara: designul lui CR1 permite un serviciu de intretinere extrem de direct, fiind o investitie inteligenta pentru scolile care vor sa reduca cheltuielile de utilizare, simplificand operatiunile si crescand productivitatea elevilor.

 

 

 

Versatilitate la 360°

Cu balamaua sa cu deschidere la 360°, ASUS Chromebook Flip CR1 este gata sa ofere o experienta inovativa de invatare. Roteste-l complet la 360° pentru a da lucrare in modul tableta; studiaza si fa marcaje in modul cort; roteste-l in modul laptop pentru a-ti face temele. Este pe cat de flexibil iti permite imaginatia ta!

 

 

 

Stylus incorporat

ASUS Chromebook Flip CR1 beneficiaza de un stilou Stylus3 care se incarca rapid si automat atunci cand este plasat in suportul sau special din carcasa, fiind tot timpul la indemana pentru a fi folosit. Stiloul permite miscari rapide si precise, pentru a-ti da frau liber creativitatii si productivitatii. Elevii vor putea lua notite si vor putea schita oricand au nevoie.

 

Doua camere, inspiratie la puterea a doua

ASUS Chromebook Flip CR1 are doua camere: o camera standard, plus alta aditionala, localizata deasupra tastaturii, pe care o vei putea folosi cu orientare spre exterior, atunci cand rotesti ASUS Chromebook Flip CR1 in mod tableta.

 

 

 

Descopera fiecare detaliu

Camera cu orientare spre exterior de pe ASUS Chromebook Flip CR1 ii ajuta pe elevi sa descopere experiente de invatare cu totul noi, permitandu-le sa faca fotografii sau sa capteze imagini video atunci cand folosesc Chromebook Flip CR1 in modul tableta. Avand o rezolutie de 8 MP, te asigura ca imaginile captate vor fi clare si vor surprinde fiecare detaliu.

 

Ecranul care iti protejeaza ochii

ASUS Chromebook Flip CR1 beneficiaza de un display tactil de 11.6 inci cu unghiuri largi de vizualizare, care iti ofera un input intuitiv, pentru experiente de invatare moderne. De asemenea, ecranul este certificat TÜV Rheinland8 pentru emisiile scazute de lumina albastra daunatoare, ajutand la protejarea ochilor copiilor.

 

 

 

Conexiuni WiFi mai rapide

Sistemul ofera si cea mai noua tehnologie WiFi 6, care permite viteze ultra-rapide si stabile pentru scoala online si pentru convorbiri video. Cu ASUS Chromebook Flip CR1 inveti oricand si oriunde!

 

 

Conectivitate extinsa

O solutie extinsa de conexiuni este vitala atunci cand vrei sa faci lucrurile in mod eficient. De aceea, am dotat ASUS Chromebook Flip CR1 cu doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-C® (USB-C®) — cu suport pentru transfer rapid de date si USB Power Delivery — alaturi de doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un cititor de card microSD, conector audio mixt si lacat de securitate Kensington.

 

 

Energie pentru intreaga zi

Cu o autonomie de pana la 12 ore dupa o incarcare, ASUS Chromebook Flip CR1 va rezista o zi intreaga la scoala, si chiar mai mult — permitandu-le elevilor sa se bucure de invatare neintrerupta, apoi si de putina distractie.

 

 

Bucura-te de cele mai bune solutii Google pentru Educatie

Nu exista ceva mai bun decat Chrome OS. Atat pentru studii, cat si pentru petrecerea timpului liber, ASUS Chromebook Flip CR1 este poarta ta catre tot ce este mai bun de la Google. Te vei bucura de acces complet la Google Play si ii poti cere Asistnetului Google sa faca lucruri pentru tine. Copiii isi pot folosi contul Workspace for Education atunci cand acceseaza serviciile Google pentru scoala.

 

Acces usor la aplicatii cu Google Play

Accesul complet la Google Play iti permite sa te bucuri de aplicatiile favorite pentru studiu, divertisment sau creativitate. In plus, cu integrarea sa perfecta in cloud, poti accesa aproape orice, de pe aproape orice dispozitiv. ASUS Chromebook Flip CR1 iti deschide portile catre o noua lume a libertatii!

   

Functii de securitate incorporate

ASUS Chromebook Flip CR1 vine cu actualizari automate si protectie anti-virus incorporata, pastrandu-ti fara probleme dispozitivul sigur, securizat si tot timpul actualizat. Pentru ca foloseste functiile de securitate ale contului tau Google, poti sa stai linistit ca documentele private, mesajele email, fotografiile si datele confidentiale vor fi tot timpul in siguranta.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
    • Model
      N4500
    • Numar Nuclee
      2
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      2.8
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      64
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      4 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.42 Kg
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.