Laptop ASUS ExpertBook B3 B3402FBA-LE0524,14 inch Touchscreen, Intel Core i7-1255U 10 C / 12 T, 4.7 GHz, 12 MB cache, 15 W, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Intel Intel Iris Xe Graphics, Free DOS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.008,64 lei
Pret 36 Rate Optimo: 220.25 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

B3402FBA-LE0524

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS ExpertBook B3 B3402FBA-LE0524,14 inch Touchscreen, Intel Core i7-1255U 10 C / 12 T, 4.7 GHz, 12 MB cache, 15 W, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Intel Intel Iris Xe Graphics, Free DOS de la ASUS

SUS ExpertBook B3 Flip este construit pentru a se alinia noii realitati – stilul de lucru si de invatat hibrid. Este cel mai bun partener pentru profesori si studenti si colegul perfect pentru utilizatorii din lumea afacerilor. Cu un design versatil si dur, sa studiezi sau sa lucrezi oriunde in lume nu mai este un vis. Este echipat cu o balama cu deschidere la 360° pentru o flexibilitate totala a afisajului, un stilou Stylus, pentru o utilizare simpla si sigura. De asemenea, accepta pana la WiFi 6, impreuna cu tehnologia audio de anulare a zgomotului alimentata de AI. Cu ExpertBook B3 Flip in geanta, lumea este la o singura rasucire distanta.

 

 


 

 

 

 

Versatilitate totala

 

ExpertBook B3 Flip beneficiaza de o balama cu deschidere la 360° care ii permite sa fie pozitionat in diferite moduri. Il rotesti complet pentru a lua notite in modul tableta, sau il ridici in modul cort pentru revizii usoare, pentru a studia sau pentru a face fotografii. Esti in mijlocul unei prezentari sau a unei intalniri? Poti sa il muti in modul "In picioare" pentru a avea imaginea perfecta. ExpertBook B3 Flip este suficient de flexibil pentru a cuceri orice sarcina pe care i-o aloci!

 

 


 

 

 

 


Stilou plasat la indemana


Cand desenezi, iei notite sau marchezi documente, stiloul inclus in pachetul ExpertBook B3 Flip te ajuta sa marchezi fiecare detaliu cu exactitate. Suportul incorporat al stiloului il pastreaza la indemana si reduce riscul de a-l pierde. Stiloul se incarca in numai 15 secunde pentru o utilizare de 45 de minute, astfel ca nu vei fi niciodata nevoit sa astepti.


 

 

 

 

 

O viziune diferita asupra lumii

 

ExpertBook B3 Flip include o camera speciala plasata la nivelul tastaturii care le ofera elevilor posibilitatea de a explora si de a invata in moduri cu totul noi si le permite profesionistilor din afaceri sa realizeze mai multe sarcini de-odata, intr-un mod mult mai eficient.

 

 


 

 

 

 

Pregatit pentru orice

 

Viata pe drum este dura, astfel ca ExpertBook B3 Flip a fost creat pentru a depasi pragurile exigente ale industriei — inclusiv ultra-solicitantele standard militare americane MIL-STD 810H. Este proiectat pentru a supravitui extremelor de temperatura - de la cele de inghet pana la caldura apasatoare a furtunilor din desert - precum si socurilor din viata de zi cu zi. B3 Flip a fost supus si testelor interne extrem de solicitante, inclusiv testele de presiune asupra panoului, testele de socuri si caderi, pentru a ne asigura astfel de rezistenta sa.

 

 


 

 

 

 

Constructie solida

 

Design-ul sasiului incorporeaza functii care ofera o rigiditate structurala suplimentara, pentru a face fata rigorilor unei utilizari zilnice.

 

 


 

 

 

 

Iti termini sarcinile fara efort

 

Pentru a asigura o experienta multimedia fara probleme si pentru a simplifica toate sarcinile de afaceri, ExpertBook B3 Flip este alimentat de un procesor Intel Core de a 11-a generatie, cu grafica Iris® Xe si Intel WiFi 6 super-rapid, oferind procese de calcul rapide si receptive si performante grafice pline de viata. Dispune, de asemenea, de o memorie integrata si de un slot SO-DIMM pentru imbunatatirea memoriei pana la 48 GB – astfel incat este gata pentru tot ce ai de facut.

 

 


 

 

 

 

Protectie antibacteriana pentru toata lumea

 

Suprafata oricarui laptop adaposteste mii de bacterii cu potential periculos. Pentru a-ti pastra laptopul ExpertBook B3 Flip igienic, tastatura, touchpad-ul si suportul pentru palme sunt toate protejate de tratament antibacterian. Eficienta acestuia a fost demonstrata stiintific de standardul recunoscut international ISO 22196, pentru ca inhiba dezvoltarea bacteriilor cu peste 99% pe o perioada de 24 de ore. ASUS Antibacterial Guard este creat pentru a rezista produselor de curatare pe baza de alcool, permitandu-ti sa pastrezi suprafata laptopului curata si igienizata, limitand raspandirea bacteriilor daunatoare.

 

 


 

 

 

 

Ecran multi-touch cu tehnologie de protejare a ochilor

 

Ecranul multi-touch cu rame subtiri pe doua laturi al lui ExpertBook B3 Flip ofera un input intuitiv pentru experiente moderne de invatare si de lucru. In plus, panoul este certificat TÜV Rheinland pentru emisii scazute de lumina albastra daunatoare, ajutandu-te sa iti protejezi ochii de potentiale pericole. Vei putea sa inveti sau sa muncesti fara sa iti faci griji pentru sanatatea ochilor.

 

 


 

 

 

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

 

Pentru a ridica nivelul invatarii de la distanta si al conferintelor profesionale, ExpertBook B3 Flip are o tehnologie bidirectionala de anulare a zgomotului cu suport AI, care utilizeaza tehnici sofisticate de invatare automata. Tehnologia include atat o functie in amonte pentru a filtra zgomotul din jurul difuzorului, cat si o functie in aval pentru a elimina zgomotul de la persoana de la celalalt capat al conversatiei. Incearca demonstratia pentru a experimenta diferenta uimitoare pe care o poate face tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu suport AI.

 

 


 

 

 

 


Camera cu tehnologie 3DNR


Tehnologia inovativa 3DNR (3D noise-reduction) de pe camera lui ExpertBook B3 Flip reduce 94% din granulatia care afecteaza in mod normal orice camera web, mai ales in situatii de iluminare scazuta, imbunatatind calitatea imaginii fara sa afecteze nivelurile de expunere sau de detalii.


   

Tasta de oprire a microfonului


E nevoie de o singura apasare pentru a opri microfonul, asigurandu-te ca toate conversatiile tale sunt private.


 

 

 

 

 

Conectivitate completa, fara compromisuri

 

Proiectat pentru a oferi performante exceptionale, ExpertBook B3 Flip este plin de porturi. Acestea includ Thunderbolt™ 4, solutia de conectare prin cablu de ultima generatie, care suporta interfata USB4, 40 Gbps viteza de transfer de date, output display 4K si incarcare rapida. USB Type-A si iesirile HDMI sunt si ele incluse, precum si slotul de securitate Kensington, un conector audio mixt si cititoare de carduri microSD.

 

 

 

Experienta suprema de introducere a datelor

 

De la tastatura la touchpad, tastarea si utilizarea cursorului pe ExpertBook B3 Flip sunt experiente confortabile si extrem de placute, cu o multime de functii si imbunatatiri care sporesc atat productivitatea, cat si confortul.

 

 

 


Tastatura iluminata


Tastatura iluminata iti permite sa tastezi fara efort in medii intunecate, de la masuta unei cafenele pana la cabina unui avion.


   

Taste functionale


Pentru si mai mult confort, poti realiza capturi de ecran, poti activa camera web, poti opri microfonul, poti activa tehnologia de anulare a zgomotului de fundal sau accesa aplicatia MyASUS prin intermediul tastelor functionale. Totul se intampla instant.


   

Indicator LED


Un mic bec LED luminos de pe capacul lui ExpertBook B3 Flip ii avertizeaza pe ceilalti daca poti sa vorbesti sa nu - se va aprinde automat atunci cand esti intr-o conferinta sau daca participi la cursuri online. Oamenii vor stii imediat daca pot sa te deranjeze sau nu!


Status indicator — Auto: se aprinde automat atunci cand laptopul este conectat la o conferinta pe Teams, Skype, Zoom sau Google Meet.


Poate fi pornit sau oprit si manual


 

 

 

 

 

Inveti sau muncesti, in siguranta

 

ExpertBook B3 Flip are un sistem de securitate puternic pentru a-ti pastra informatiile private si confidentiale in siguranta. Aceste functii includ senzorul de amprenta incorporat, scutul pentru camera web, precum si modulul TPM 2.0. Exista chiar si un slot de securitate Kensington incorporat, care sa iti pastreze in siguranta laptopul ExpertBook B3 Flip.

 

 

 

 

 


Scut camera web


Cand nu este folosita, camera web principala de pe ExpertBook B3 Flip este ascunsa in spatele unui capac, asigurand confidentialitate instantanee. Glisezi pur si simplu capacul pentru a porni un apel video sau o inregistrare, apoi il inchizi din nou atunci cand ai terminat.


   

Butonul care iti citeste amprenta


ExpertBook B3 Flip ofera protectie biometrica prin senzorul de amprenta integrat in butonul de pornire. Asadar, nu trebuie decat sa apesi un buton pentru a porni laptopul si pentru a te conecta - nu mai ai nevoie de parole greu de memorat sau de PIN!


   

TPM 2.0


Un chip TPM 2.0 iti protejeaza datele vitale si tranzactiile, stocand in mod sigur informatiile de autentificare folosite de software, precum parolele sau cheile de criptare. Toate informatiile tale sunt criptate, eliminand pericolul pierderii de date in fata unui atac malitios.


Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      1255U
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      16
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.