Plita incorporabila vitroceramica Electrolux EHF6346XOK, 4 zone gatit, touch control, sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Cumpara acest produs, inregistreaza-l in promotie si beneficiezi de 5 ANI GARANTIE! Mai multe detalii in regulament.

Descriere Plita incorporabila vitroceramica Electrolux EHF6346XOK, 4 zone gatit, touch control, sticla neagra de la Electrolux

 

Comenzi compacte si clare pentru mai mult spatiu pentru gatit Electrolux

O plita este destinata gatitului, astfel incat trebuie sa aveti cat mai mult spatiu disponibil pentru gatit. Aceste comenzi tactile cu feedback acustic au fost concepute pentru a ocupa spatiu minim si, in acelasi timp, sa va ofere informatii clare, dintr-o privire. Veti avea mai multa libertate si mai mult spatiu sa va desfasurati.

 

Locul perfect pentru tigaia ovala de peste Electrolux

Indiferent daca doriti sa preparati un biban rosu intreg, asezonat cu ceapa verde si ghimbir sau un biban de mare asezonat doar cu piper negru si lamaie, va trebuie o tigaie pentru peste si incalzire uniforma. in acest scop, folositi aceasta zona pentru peste profesionala. Este exact ceea ce va trebuie pentru a transforma acel vis cu hrana marina intr-o realitate gustoasa.

Acces direct la toate comenzile – datorita panoului de pe plita Electrolux

Amplasare, amplasare, amplasare – cand vine vorba de panourile de comanda, locul amplasarii poate fi la fel de important ca si usurinta lui la utilizare. Panoul cu comenzi al acestei plite a fost conceput pentru ca dumneavoastra sa puteti verifica starea oalelor si tigailor sau sau faceti modificari, cat mai usor posibil.

 

Intrerupeti procesul de gatire, apoi reluati-l, printr-o singura atingere Electrolux

Daca este necesar sa faceti altceva in timp ce gatiti, utilizati functia Stop+Go. Cu o singura atingere, procesul de gatire este intrerupt complet. Cu o noua atingere, acesta este reluat, cu aceleasi setari ca inainte. Astfel, puteti raspunde la telefon sau reciti reteta fara a va face griji in privinta arderii mancarii.

 

Control intuitiv asupra incheierii procesului de gatire Electrolux

Acest cronometru asigura un control intuitiv privind terminarea gatirii. Dupa scurgerea duratei de gatire presetate, cronometrul opreste automat zona de gatit. In acelasi timp, emite un semnal sonor pentru a va anunta ca preparatul este gata. Puteti servi masa sau incepe urmatoarea faza de gatire.

Stiti mereu cu precizie care zona este inca fierbinte Electrolux

Datorita indicatoarelor de caldura reziduala, aceasta plita va indica exact care parte a plitei este inca fierbinte. Iar daca stiti ce parte este calda, puteti utiliza caldura in mod creativ: topiti ciocolata, mentineti sosul cald sau decongelati alimentele. O puteti utiliza si pentru controlul consumului de energie. Este o functie simpla cu aplicatii ingenioase.

 

Caracteristici

Tip alimentare Electrica
Numar arzatoare 4
Pozitionare butoane Frontal
Vitroceramica Da
Siguranta Da


Arzatoare

Arzator mare 1
Arzator normal 1
Arzator mic 2
Putere arzator mare 2.4 kW
Putere arzator mic 1.2 kW
Putere arzator normal 2.2 kW


Functii

Taste touch Da
Semnal sonor Da
Sistem protectie copii Da
Blocare pentru curatare Da
Deconectare automata Da
Indicator caldura reziduala Da
Altele Functie de oprire si pornire pentru intreruperi scurte
Ceas cu functii


Date tehnice

Culoare Negru
Material Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm x 57.6 x 51.6
Lungime cablu de alimentare (m) 1.5
Altele Incalzire rapida
Consum: 7000 W

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Tip Alimentare
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Vitroceramica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.