Black+Decker Prajitor de paine BXTO1000E, 1000 W, 7 trepte de prajire, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
268,52 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 269,71 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 9.89 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXTO1000E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine BXTO1000E, 1000 W, 7 trepte de prajire, Inox de la Black+Decker

Prajitor de paine inox 7 trepte Black+Decker 1000 W rumeneste uniform feliile de paine, astfel incat poti savura painea exact pe gustul tau si a celor dragi. Carcasa cu design elegant din inox cu finisaje premium antiamprenta previne supraincalzirea aparatului si creste siguranta in utilizare.

Prajitorul de paine cu design modern si dimensiuni compacte dispune de o fanta lunga si larga de 26 x 4.3 cm, ideala pentru introducerea multipla a feliilor de paine, de diferite dimensiuni. Pentru prajirea uniforma, fanta centreaza felia de paine, iar cu ajutorul celor 7 trepte de prajire vei putea alege nivelul de rumenire preferat, fara riscul de a arde painea. Datorita manetei incorporate, vei scoate cu usurinta feliile de paine.

Toasterul este dotat cu un butonul de anulare care opreste instant prajirea, pentru o functionare sigura, precum si functiile decongelare si reincalzire. De asemenea, prajitorul Black+Decker dispune de tava detasabila pentru indepartarea firimiturilor si mentinerea curateniei pe blatul de lucru, picioare antiderapante si spatiu pentru stocarea cablului de alimentare, inclus in partea inferioara.

Date tehnice

Putere Nominala 1000 W
Culoare Inox
Tip Produs Prajitor paine
Material Carcasa Inox
Finisaj Mat
Capacitate ( Numar Felii ) 1
Trepte Prajire 7

Vezi mai mult

  • Prajitoare paine
    • Putere
    • Trepte de prajire
      7
    • Numar de felii
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.