Black+Decker Prajitor de paine BXTOA820E, 7 trepte de prajire, 820 W, 2 felii, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
165,65 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 166,84 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 6.12 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXTOA820E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine BXTOA820E, 7 trepte de prajire, 820 W, 2 felii, Alb de la Black+Decker

Prajitor de paine 7 trepte Black+Decker 820 W cu dimensiuni compacte prajeste si rumeneste uniform de la prima pana la ultima felie de paine, astfel incat te poti bucura de felii de paine crocante, de culoare brun-aurie.

Prajitorul de paine cu design clasic are o structura solida si robusta si este usor de utilizat, fiind potrivit pentru bucatariile mici, cu spatiu limitat. Acesta dispune de 2 fante scurte de 13.2 x 3.5 cm care centreaza automat feliile de paine introduse si 7 trepte de prajire, cu ajutorul carora puteti stabili nivelul optim de rumenire, in functie de gusturile individuale. Datorita manetei incorporate, puteti ridica sau coboara automat feliile de paine.

Acest prajitor de paine practic este dotat cu un gratar pentru incalzirea chiflelor, baghetelor sau a croissantelor. De asemenea include functia de anulare ce opreste instant prajirea, pentru o functionare sigura, precum si functiile decongelare si reincalzire.

De asemenea, toasterul este dotat cu un sertar detasabil pentru indepartarea firimiturilor si mentinerea curateniei pe blatul de lucru, din otel inoxidabil.


Detalii produs

 

Dimensiuni: 240 x 145 x 170 mm

Dimensiuni ambalaj: 290 x 225 x 182 mm

Putere Nominala 820 W
Culoare Alb
Tip Produs Prajitor paine
Material Carcasa Plastic
Finisaj Lucios
Capacitate ( Numar Felii ) 2
Trepte Prajire 7

Vezi mai mult

  • Prajitoare paine
    • Putere
    • Trepte de prajire
      7
    • Numar de felii
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.