Prajitoare de paine Bosch

Prajitoare de paine Bosch cu preturi cuprinse intre 173 lei si 390 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Prajitoare de paine marca Bosch si o multime de alte oferte. Prajitoare de paine produse de Bosch la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Bosch si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Prajitoare de paine. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Prajitoare de paine Bosch, toate la preturi ieftine. In categoria Prajitoare de paine sunt disponibile produse ieftine marca Bosch. Cel mai bun pret la Prajitoare de paine Bosch, doar online la magazinul Badabum.ro!

De ce sa alegi un prajitor de paine Bosch


O felie de paine prajita completeaza perfect un mic dejun delicios, iar un prajitor de paine Bosch are grija ca painea prajita sa pastreze acea nuanta aurie pe care ne-o dorim, fara sa fie arsa. Prajitoarele de paine Bosch au grija sa distribuie caldura in mod uniform prin tehnologia Mirror Heating sau sistemul de centrare automata, astfel incat sa obtii acel toast brun-auriu ideal. In plus, te bucuri de pana la 9 trepte de incalzire si tasta Stop pentru intreruperea procesului de prajire, astfel incat sa prajesti painea exact atat cat iti doresti. Un alt aspect interesant al acestor prajitoare de paine este suportul de incalzire reglabil, pe care poti incalzi chifle sau croissante.

Pentru ca firimiturile ramase in prajitorul de paine ne dau mereu batai de cap, Bosch a integrat in prajitoarele sale un sertar pentru firimituri detasabil. In acest fel poti curata firimiturile mult mai usor si rapid, doar indepartand sertarul. Un prajitor de paine Bosch vine la pachet cu functia de dezghetare si incalzire si permite decuplarea automata in siguranta, ceea ce inseamna ca aparatul se deconecteaza automat in cazul blocarii feliilor de paine. Alege cea mai buna oferta din magazinul nostru online si bucura-te de un raport calitate - pret excelent!