Pachet baterii Grohe Start Curve: baterie cada + baterie lavoar + para de dus cu suport, cartus ceramic, 1/2", diverter, crom

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Pachet baterii Grohe Start Curve: baterie cada + baterie lavoar + para de dus cu suport, cartus ceramic, 1/2", diverter, crom de la Grohe

3/8'' conexiune apa cu racord flexibil si 1/2'' orificiu instalare blat/lavoar 

 

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului in ceea ce priveste tehnologia, calitatea, designul si durabilitatea, ceea ce arata implicarea GROHE in crearea experientelor exceptionale si in asigurarea placerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitatile sale de inginerie, inovare si proiectare ferm ancorate in Germania, produsele GROHE poarta insigna de calitate "Made in Germany", consolidand in cele din urma increderea clientilor in brand.

Toate fabricile din reteaua de productie GROHE utilizeaza inginerie de productie de inalta precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigura ca produsele sale se ridica la cele mai exacte cerinte in ceea ce priveste manopera si functionalitatea.

Greutatea pachetului este de 4.6419 kg.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip baterie Cada/dus
Tip comanda Monocomanda
Stil Standard
Tip pipa Fixa
Material Crom
Finisaj Cromat
Culoare Argintiu
Continut pachet:

1 x Furtun

1 x Suport

1 x Para dus

1 x Baterie cada

1 x Baterie lavoar

1 x Set evacuare cu tija

2 x Racord flexibil de conectare la apa

2 x Conexiune excentrica

1 x Ornament perete metalic

DIMENSIUNI

Tip debit Ajustabil
Tip montare

Perete

Chiuveta

Tip cartus Ceramic
Greutate 4.64 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.