Philips Uscator de par DryCare BHD176/00, 2200 W, 3 trepte, functie ionica, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par DryCare BHD176/00, 2200 W, 3 trepte, functie ionica, negru de la Philips

Dezvoltat pentru performanta, conceput pentru stil!
Uscatorul de par Philips DryCare Pro AC are un motor c.a. care atinge pana la 95 km/h viteza a aerului pentru rezultate rapide si profesionale. Fiind usor, uscatorul de par este si usor de manevrat si are drept rezultat o experienta de uscare confortabila.
 

Putere de 2200 W pentru uscare rapida, de inalta performanta

Uscatorul de par DryCare Pro are un flux de aer rapid si de inalta performanta pentru 2200 W de uscare profesionala si rezultate de coafare.

 

Tratament cu ioni pentru par stralucitor si drept

Tratamentul ionic asigura o uscare anti-statica. Ionii negativi elimina electrizarea, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a intensifica stralucirea acestuia. Rezultatul este un par catifelat si drept care straluceste de frumusete.

 

Setare de temperatura ThermoProtect Setarea de temperatura

ThermoProtect asigura o temperatura optima de ingrijire si o protectie suplimentara impotriva supraincalzirii parului. Cu acelasi flux de aer puternic, vei obtine rezultate excelente intr-un mod delicat.

 

 

Sase setari flexibile de viteza si caldura pentru control complet

Configureaza si controleaza cu usurinta setarile de caldura si viteza pentru a crea coafura perfecta. Alege dintre 3 setari de caldura si 2 de viteza pentru control deplin, uscare si coafare precise.

 

Jet de aer rece, o rafala de aer rece pentru a va fixa coafura

O functie profesionala esentiala, butonul Cool Shot asigura un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat dupa coafare pentru fixarea coafurii.

 

 

Concentrator de 7 mm pentru rezultate de coafare perfecte

Orificiul de 7 mm pentru duza concentreaza fluxul de aer pentru coafare de precizie pe zone specifice. Accesoriul ideal pentru periere in timpul uscarii si al coafarii.

 

Difuzorul creste volumul pentru bucle si coafuri ample

Difuzorul de volum distribuie fluxul de aer pe par, amplificand volumul si reducand carliontii in timpul uscarii. Pentru rezultate excelente, mentineti difuzorul aproape de calota si de zona radacinilor. Textura delicata a difuzorului va adauga volum, va maximiza grosimea, elasticitatea si va modela buclele.

 

 

Uscare rapida, motor c.a. puternic

Philips DryCare Pro 2200 W are un motor CA de inalta performanta, dezvoltat pentru piata profesionala. Acesta genereaza o viteza a aerului de pana la 95 km/h pentru rezultate rapide si eficiente.

 

Greutate redusa

Uscatorul de par Philips DryCare Pro are un design mai usor si compact, fiind astfel mai usor de utilizat. Manerul are un design ergonomic, fiind astfel mai usor de prins si de tinut.

Specificatii tehnice


Tensiune 220 - 240 V
Frecventa 50-60 Hz
Putere 2200 W
Alimentare 2200 W
Lungime cablu 1,8 m
Motor Motor CA


Caracteristici


Maner pliant Nu
Jet de aer rece Da
Tensiune dubla Nu
Invelis ceramic Nu
Tratament cu ioni Da
Agatatoare Da
Difuzor Da
Cap de coafare / Concentrator Da
Numar de accesorii 2
Husa de calatorie inclusa Nu

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2200
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.