Acumulator Einhell Power X-Change Plus 4511600, 18 V, 5-8 Ah, Li-Ion, Multi-Ah

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
716,59 lei
Pret 36 Rate Optimo: 26.27 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4511600

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Acumulator Einhell Power X-Change Plus 4511600, 18 V, 5-8 Ah, Li-Ion, Multi-Ah de la Einhell

Informatii despre produs TE-VC 36/30 S Auto-Solo

  • Power X-Change - Acumulatorul de 18 V 5-8 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS face parte din familia de acumulatori, incarcatoare si unelte puternice si combinabile Power X-Change.
  • Tehnologia Multi-Ah - Tehnologia MULTI-Ah permite functionarea ca un acumulator de 8 Ah pentru o durata maxima de functionare, precum si ca un acumulator de 5 Ah pentru o durata de viata totala de trei ori mai mare.
  • Tehnologia PLUS - Tehnologia PLUS inseamna putere suplimentara pentru munca intensiva. Nivelul actual de incarcare este afisat in % pe afisajul digital.
  • Gestionarea inteligenta a incarcarii - Gestionarea inteligenta a incarcarii si monitorizarea permanenta a acumulatorului asigura un proces de incarcare optim si delicat si un nivel ridicat de siguranta.
  • Fara autodescarcare - Acumulatorul litiu-ion de inalta calitate rezista la efectul de memorie si la autodescarcarea obisnuita a acumulatorilor.
  • Siguranta - Sistemul ABS de gestionare a acumulatorului monitorizeaza parametrii acumulatorului si asigura o siguranta maxima, performante optime si o durata maxima de functionare.
  • Carcasa robusta - Carcasa acumulatorului cu maner practic incastrat rezista la praf, coroziune si influente mecanice, in timp ce invelisul de cauciuc ofera o protectie ridicata la impact.

Pachetul de acumulatori 5-8 Multi-Ah PXC Plus

Trebuie doar sa comutati si sa alegeti.

8 Ah  Cu 60% mai mult timp de functionare*.

5 Ah  300% mai multa viata**.

 

* In comparatie cu acumulatorul de 5 Ah

** In comparatie cu orice acumulator litiu-ion obisnuit.

CONCEPUT PENTRU MUNCA SOLICITANTA

 

De la sistemul de gestionare activa a acumulatorului controlat de procesor pana la celulele de inalta calitate si designul eficient de racire, toate componentele acumulatorului au fost dezvoltate pentru a permite o libertate fara fir maxima in toate proiectele: putere optimizata a dispozitivului, timpi de functionare maximizati, durata de viata extinsa a acumulatorului si mai multa siguranta.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Acumulator
Unealta compatibila Universal
Brand compatibil Einhell
Tip lucrare Hobby
Numar piese/set 1
Culoare Rosu Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate baterie 5 Ah 8 Ah
Tip alimentare La retea
Tensiune acumulator 18 V
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.