Set 2 acumulatori si incarcator Einhell PXC 4512098, 18 V, 3 Ah, 20 V voltaj incarcare, 900 W putere maxima

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set 2 acumulatori si incarcator Einhell PXC 4512098, 18 V, 3 Ah, 20 V voltaj incarcare, 900 W putere maxima de la Einhell

  • Gestionarea inteligenta a incarcarii – Managementul inteligent al incarcarii si monitorizarea permanenta a acumulatorului asigura o incarcare optima si un nivel ridicat de siguranta.
  • Fara auto-descarcare - Acumulatorul rezista efectului de memorie si auto-descarcarii care este obisnuita in acumulatori. Un afisaj LED cu 3 trepte ofera intotdeauna informatii despre starea de incarcare.
  • Power X-Change - Seria de sistem Power X-Change ofera mai multa putere si mai multa rezistenta intr-un sistem de acumulatori reincarcabili, incarcatoare si dispozitive care pot fi combinate intre ele fara limite.
  • Gata de utilizare - Cu incarcatorul rapid, acumulatorul de 3,0 Ah este gata de utilizare dupa doar 60 de minute. Daca acumulatorul ramane mai mult timp in incarcator, se incarca usor la 100%.
  • Siguranta - Sistemul de management ABS al acumulatorului monitorizeaza parametrii acestuia si asigura siguranta maxima, performanta optima si durata maxima de functionare.
  • Set de pornire - Setul de pornire Einhell 2x 3,0 Ah PXC este un set ideal pentru a incepe cu seria Power X-Change. Setul include doi acumulatori de 3,0 Ah si un incarcator rapid.
  • Tehnologie Twin Pack - Datorita tehnologiei inovatoare, acumulatorii PXC pot fi cuplati si utilizati cu dispozitive de 36 V, putere mai mare si ore de lucru neintrerupte.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Acumulator Incarcator
Unealta compatibila Universal
Brand compatibil Einhell
Tip lucrare Hobby
Numar piese/set 2
Culoare Rosu Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate baterie 3 Ah
Timp incarcare 60 min
Tip alimentare La retea
Tensiune acumulator 18 V
Tensiune alimentare 20 V

DIMENSIUNI

Lungime 235 mm
Latime 86 mm
Inaltime 190 mm
Greutate 1.66 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.