Logitech Circle Home Security Camera

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Circle Home Security Camera de la Logitech

Camera de supraveghere Logitech Circle Home Security, 1080p, Microfon



 Logitech prezinta Logi Circle Portable Home Connection Camera, o camera si un partener care aduce/transmite ceea ce se intampla acasa, direct pe telefoanele inteligente, permitand comunicarea cu orice persoana care se afla in camin, tocmai pentru a nu pierde nici un moment important. Prin intermediul aplicatiilor gratuite de pe platformele Android® si iOS® se pot crea fluxuri video live la calitate HD cu ambele canale audio de emisie si receptie cu ajutorul retelelor wireless. Tehnologia Scene Intuition™ permite selectarea/filtrarea actiunilor care se petrec in fata camerei pentru a putea fi monitorizate lucrurile care se doresc in mod special. Camera are capacitatea de a invata si memora actiunile normale care se petrec in casa si sa alerteze utilizatorul atunci cand lucruri si actiuni diferite necunoscute se intampla in camin. Acest detaliu ofera si o parcurgere mai usoara prin arhiva video inregistrată. in caz ca utilizatorul doreste o scurta prezentare a evenimentelor care s-au petrecut in casa, Day Briefs™ ofera un rezumat de 30 de secunde cu cele mai reprezentative actiuni care au avut loc in camin. Acest rezumat al zilei poate fi urmarit printr-o simpla accesare a aplicatiei.
Logitech Circle este un model portabil care permite oricărui utilizator sa exploreze camerele casei cu usurinta. Fiind un dispozitiv care necesita reincarcarea, acest detaliu poate fi rezolvat prin simpla asezare a dispozitivului pe incarcatorul circular, magnetic.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.