Samsung S Pen (Galaxy Tab S6), gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere S Pen (Galaxy Tab S6), gri de la Samsung

Un nivel cu totul nou al S Pen-ului
Fa cunostinta cu S Pen-ul imbunatatit ce ofera noi niveluri de productivitate. Acesta se ataseaza magnetic pe spatele dispozitivului Galaxy Tab S6 si incepe sa e incarce. Comenzile Bluetooth iti permit sa controlezi dispozitivul de la distanta, iar noile comenzi Air iti ofera control sporit prin miscarea mainii.
 

Scrie


Exprima-ti ideile cu ajutorul S Pen-ului. Foloseste Samsung Notes, in timp ce urmaresti un videoclip, pentru a-ti nota ideile pe loc. Ajusteaza nivelul de transparenta a ferestrei pentru a lua notite fara sa opresti redarea video sau creativitatea.

 

Controleaza


Conectivitatea Bluetooth iti permite sa controlezi dispozitivul de la distanta apasand butonul S Pen-ului. In plus, noile facilitati S Pen Air te ajuta sa controlezi tableta in mod intuitiv prin miscarea mainii. Realizeaza prezentari, controleaza redarea video si multe altele fara a fi necesara interactiunea directa cu tableta.

 

Deseneaza


Deseneaza si realizeaza schite ore intregi cu precizie si control, avand la dispozitie 4096 de niveluri diferite de sensibilitate la presiune pentru a realiza compozitii pline de viata, cu diferite tipuri de pensule si o prindere confortabila Exprima-te cu ajutorul S Pen-ului care este intotdeauna la indemana.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip accesoriu Stylus pen
Compatibilitate Galaxy Tab S6
Caracteristici speciale: S Pen Writing
Remote Control
Culoare Gri
Diagonala Tableta (inch) 10.5
Greutate 6.5 g

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.