CABLU alimentare si date Baseus, Fast Charging Data Cable pt. smartphone, USB Type-C (T) la USB Type-C (T), E-marker, 100W, 1m, negru, "CAKW000201" (include TV 0.18lei) - 6932172626648

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
31,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 1.16 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CAKW000201

Garantie: 0 luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere CABLU alimentare si date Baseus, Fast Charging Data Cable pt. smartphone, USB Type-C (T) la USB Type-C (T), E-marker, 100W, 1m, negru, "CAKW000201" (include TV 0.18lei) - 6932172626648 de la Baseus

Compatibilitate larga
Acest cablu versatil de la USB C la USB C conecteaza o gama larga de dispozitive, fiind solutia ideala pentru incarcarea noului iPhone 15, a smartphone-urilor Android si chiar pentru MacBook Pro sau iPad Pro.

Incarcare de mare viteza
Experimentati o putere rapida cu tehnologia Baseus CoolPlay Series 100W PD 3.0, sesiuni eficiente de incarcare potrivite pentru iPhone 15 Pro Max, Samsung S23 Ultra, iPad Pro, MacBook Pro si multe altele.

Transfer rapid de date
Beneficiati de o viteza de transmisie a datelor de 480 Mbps, poate transfera rapid muzica, fotografii, filme, videoclipuri, copii de rezerva si documente, si poate sincroniza dispozitive precum iPhone 15, Samsung S23 Utra, Huawei, iPad Pro si multe altele.

Design durabil
Carcasa de cablu TPE flexibila, super rezistenta la indoire si fara incurcaturi, conectorul din aliaj de zinc este anticoroziv si mai durabil pentru uzura zilnica, promitand fiabilitate de lunga durata pentru toate iPhone-urile dvs. 15 Pro, Samsung Galaxy, si alte dispozitive USB-C.

Lungime convenabila
Cu lungime de 1 metru, cablul nostru de incarcare rapid USB C ofera o raza larga de acoperire, perfect pentru o utilizare confortabila si o conectivitate usoara cu dispozitive care necesita un incarcator de tip C, fie ca este un cablu de incarcare iPhone 15 sau un incarcator Android.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.