NextOne Husa de protectie compatibila MagSafe pentru iPhone 13 Pro (2021), Transparent

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
108,53 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.98 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

IPH6.1-2021-MAG-CLRCASE

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Husa de protectie compatibila MagSafe pentru iPhone 13 Pro (2021), Transparent de la NextOne

Husa de protectie NEXT ONE compatibila MagSafe pentru iPhone 13 Pro (2021), Transparent

Proiectata de NEXT ONE, husa compatibila MagSafe este confectionata din fibra acrilica foarte placuta la atingere si va protejeaza telefonul de eventualele socuri mecanice si zgarituri.

Incarcare rapida magnetica: cei 38 de magneti cvadripolari incorporati in cercuri de magneti asigura alinierea automata cu incarcatorul MagSafe. Incarcare rapida magnetica cu rotatie la 360 de grade. Forta de adsorbtie magnetica de 10 ori mai puternica, fara interferente de semnal.

Design rezistent la socuri: carcasa hibrida combina o bara de protectie TPU care absoarbe socurile cu un suport din plastic dur rezistent la zgarieturi, un profil subtire si o potrivire stransa cu o prindere antiderapanta, flexibila si durabila, subtire, dar usoara. Claritate cristalina - rezistent la ingalbenire, pentru o claritate de lunga durata si foarte usor de curatat.

Protectie a ecranului si a camerei foto: protectie puternica impotriva caderilor. Ofera o protectie sporita pentru camera foto a iPhone-ului datorita stratului de protectie mai gros de 0,5 mm care inconjoara zona camerei.

Anti-oxidare: carcasa este fabricata dintr-un absorbant de socuri TPU cu un spate robust din PC. Toate materialele si straturile sunt optimizate pentru a preveni ingalbenirea in timp.

Design usor de utilizat: aderenta confortabila, butoane receptive, decupaje precise pentru carcasa iPhone si super slim complet la 360 de grade.

Usor de utilizat: taierea precisa si portul marit se potrivesc la majoritatea cablurilor, iar toate butoanele sunt usor de apasat si acoperite cu grija. Marginea crestata face ca instalarea si indepartarea sa fie usoara, fara a deteriora sau zgaria carcasa telefonului.

Siguranta excelenta: carcasele magnetice pentru iPhone 13 Pro au un design airbag. In cazul in care telefonul este scapat accidental, poate proteja carcasa telefonului mobil fara daune. Extindeti-va viata mobila si faceti ca telefonul dvs. sa arate ca nou.

Pentru o protectie completa va recomandam folia de ecran Privacy NEXT ONE pentru iPhone 13 Pro.

Caracteristici

  • Conceputa pentru a se potrivi perfect iPhone-ului dvs.
  • Ofera protectie sporita camerei iPhone-ului datorita stratului protector, mai gros cu 0.5mm, ce inconjoara zona camerei.
  • Compatibila cu incarcarea wireless si platile contactless
  • Husa este compatibila cu toate accesoriile MagSafe.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.