Acumulator extern Samsung Wireless, 10000 mAh, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Acumulator extern Samsung Wireless, 10000 mAh, Silver de la Samsung

Acumulator extern Samsung Wireless, 10000 mAh, Silver
 
Viata cu adevarat Wireless
Comoditatea de a incarca wireless oriunde. Noul acumulator va permite sa incarcati wireless Galaxy S10e, S10, S10+ sau Galaxy Watch Active, astfel incat sa nu va faceti griji chiar si atunci cand nu exista prize in apropiere.
*Functioneaza numai cu smartphone-uri si portabile cu capacitatea de incarcare wireless WPC Qi. Nu functioneaza cu anumite accesorii sau huse atasate la dispozitiv.
 
Capacitate maxima, rapida
Noul acumulator wireless incarca rapid telefonul cu capacitatea sa de Fast Charging, chiar daca telefonul este conectat sau incarcat fara fir. Poate incarca doua telefoane simultan, desi incarcati telefonul Galaxy S10e, S10 sau S10+, puteti sa ii oferiti un impuls si prietenului.
*Viteza de incarcare efectiva poate varia in functie de utilizarea reala, de conditiile de incarcare si de alti factori. Fast Wireless Charging este disponibila numai pentru un singur dispozitiv la un moment dat. Daca doua dispozitive sunt incarcate in acelasi timp, ambele vor fi la viteze normale de incarcare.
 
Compatibil cu dispozitivile active Qi
Aduceti cu dumneavoastra si alte dispozitive pentru a le incarca bateriile. Noul acumulator wireless este construit pentru a fi compatibil cu Qi, atata timp cat dispozitivul dumneavoastra este compatibil, il puteti plasa inapoi pentru alimentare.
*Functioneaza numai cu smartphone-uri si portabile cu capacitatea de incarcare wireless WPC Qi. Nu functioneaza cu anumite accesorii sau huse atasate la dispozitiv. Poate afecta receptia apelurilor sau serviciile de date, in functie de mediul dumneavoastra de retea.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.