Carcasa LED Cover pentru SAMSUNG Galaxy S20, EF-KG980CPEGEU, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Carcasa LED Cover pentru SAMSUNG Galaxy S20, EF-KG980CPEGEU, roz de la Samsung

Lumina petrecerii 
Când îți așezi telefonul cu fața în jos, husa Smart LED se aprinde în modele frumoase, asemănătoare cu lumina stelelor, utilizând LED-ul cu lumină reglabilă. Poți să stabilești cât timp dorești să sclipească și îi va face pe toți să se oprească și să se uite.
* Este recomandat să scoți capacul de la Galaxy S20 înainte de a utiliza Wireless PowerShare.
Se aprinde pentru a te anunța  
Luminile LED nu arată doar frumos, ci se aprind cu pictograme de notificare atunci când primești un apel sau un text sau alarma se stinge. Se sincronizează chiar și cu alte aplicații de mesagerie, astfel încât să poți rămâne în topul chat-urilor.
Se aprinde pentru a te anunța   
Când faci o fotografie cu camera foto principală - cum ar fi un selfie-oglindă sau o fotografie de grup - capacul arată o numărătoare inversă a cronometrului, așa că nu trebuie să ghicești când se va declanșa obturatorul. Acest lucru înseamnă, mai puține clipiri și mai puține siluete neclare, doar o galerie plină de fotografii partajabile.
Pictograme jucăușe    
Dacă vrei să schimbi modul în care strălucește, poți alege dintr-o varietate de pictograme, precum o față zâmbitoare, o inimă, un animal și altele. Pictogramele alese vor apărea când faci un selfie în oglindă sau când îl așezi cu fața în jos.
Conținut special cu Samsung Galaxy Friends
Descarcă conținut exclusiv pentru noul tău LED Smart Cover. Samsung Galaxy Friends oferă un fundal de ecran de blocare corespunzător, pe care îl poți accesa odată ce ai husa deschisă, astfel încât să poți oferi telefonului tău o transformare completă din interior spre exterior.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.