Acumulator extern Samsung, EB-P3400XUEGEU, 10000 mAh, Beige

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
122,59 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.49 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EB-P3400XUEGEU

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Acumulator extern Samsung, EB-P3400XUEGEU, 10000 mAh, Beige de la Samsung

Incarci rapid, din mers

Bucura-te de confortul incarcarii rapide atunci cand esti in oras. Cu o capacitate mare si pana la 25 W Super Fast Charging, acumulatorul ofera dispozitivelor tale o crestere instantanee de putere, pe masura ce parcurgi ziua si se reincarca la fel de repede.

 

Incarci rapid, din mers

 

Dezvoltat ecologic

Creat cu grija pentru planeta noastra, acumulatorul este fabricat din materiale reciclate, certificate UL, care dau o viata noua deseurilor provenite de la consumator, reducand in acelasi timp emisiile de carbon si conservand resursele noastre pretioase.

 

Dezvoltat ecologic

 

Poarta-l confortabil si cu stil

Cu un design ergonomic, elevat, acumulatorul arata la fel de bine pe cat se simte in mana ta. Are un finisaj ingrijit, cu un aspect placut, in timp ce liniile curbe si marginile moi ofera o prindere confortabila pentru o utilizare zilnica.

 

Poarta-l confortabil si cu stil

 

Impuls de energie pentru doi deodata

Pune doua dispozitive la un loc, pentru incarcare simultana. Capacitatea de incarcare cu doua porturi a acumulatorului iti permite sa conectezi si sa alimentezi doua dispozitive simultan, astfel incat sa le poti utiliza din nou, rapid.

 

Impuls de energie pentru doi deodata

Se potriveste bine cu celelalte dispozitive

Ia cu tine celelalte dispozitive si alimenteaza-le atunci cand ai nevoie. Acumulatorul iti permite sa incarci in mod convenabil diverse dispozitive, cum ar fi telefonul, tableta si castile.

 

Se potriveste bine cu celelalte dispozitive
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.