Samsung Galaxy SmartTag2 White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
121,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.45 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EI-T5600BWEGEU

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Galaxy SmartTag2 White de la Samsung

Patru dispozitive Galaxy SmartTag2, doua in alb si doua in negru, sunt bine plasate.  Dispozitivele sunt etichetate la urmatoarele articole: o valiza in miniatura, o cheie, o masina in miniatura si o bicicleta in miniatura.

 

Nu va pierdeti niciodata obiectele esentiale. Cu o durata de viata imbunatatita a bateriei de pana la 500 de zile, rezistenta la apa si praf cu grad de protectie IP67 si cu functiile intuitive Compass View si Search Nearby, dispozitivul de localizare Galaxy SmartTag2 faciliteaza gasirea obiectelor de valoare si controlul unei varietati de dispozitive cu un singur clic.

 

Two Galaxy SmartTag2 devices are shown in black and white.

 

Simplu de utilizat, usor de localizat

Folositi-va intuitia. Cu noul sau aspect, Galaxy SmartTag2 este usor de tinut si de transportat. Certificarea IP67 ii asigura o rezistenta ridicata la apa si praf. Va ofera acces de la distanta la dispozitivele dvs si are o durata de viata a bateriei de pana la 500 de zile, sau chiar cu 40% mai mult in modul de economisire a energiei.

 

1. Two fingers holding a Galaxy SmartTag2 device in a keychain with another key. Behind the device is text that reads

 

Nu trebuie sa va amintiti unde l-ati lasat! Salvati un nou Galaxy SmartTag2 si gasiti-l imediat cu SmartThings Find. Aceasta aplicatie ofera o experienta de utilizare intuitiva si o modalitate simpla de a gasi lucrurile pe care le iubesti.

 

In the background, a child's backpack in a child's room is placed on a table with a Galaxy SmartTag2 device tagged as a keychain. Hovering above the device is the SmartTag2 icon. In the foreground, a hand holding a Galaxy smartphone device shows the map location of the Galaxy SmartTag2 device on SmartThings Find.

Ai pierdut ceva? Activati functia Cautati in apropiere si urmati indicatiile intuitive de pe afisajul Compas. Si daca tot nu-l gasesti, suna-ti SmartTag2 cu functia Ring Your Tag.

 

In the background, two suitcases are seen in an airport. Hovering above one of the suitcases is the SmartTag2 icon. In the foreground, a hand holding a Galaxy smartphone device shows directions to the Galaxy SmartTag2 device in Compass View.

Gasiti-l folosind modul Lost

Inregistreaza-ti datele pentru a ti-l aduce inapoi. Atunci cand este activat modul Lost Mode, NFC (Near Field Communication) al Galaxy SmartTag2 afiseaza datele dvs. de contact si mesajul preinregistrat pe smartphone-ul celui care il gaseste, indiferent de sistemul de operare al acestuia.

 

In the background, a bicycle handle is shown with a Galaxy SmartTag2 device tagged. In the foreground, a hand holding a Galaxy smartphone device shows the Galaxy SmartTag2 device's registered information on Lost Mode.
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.