Samsung Gear VR 2015 EDITION

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Samsung Gear VR 2015 EDITION de la Samsung

Samsung Gear Vr 2015 Edition este mai usor decat predecesorul sau si este mult mai confortabil de purtat. In plus, touchpad-ul VR a fost modificat pentru a oferi un control usor si precis in timp ce te bucuri de continutul sau. Samsung Gear Vr 2015 este compatibil cu Samsung Galaxy Note 5, S6, S6 Edge si S6 Edge +. Acesta afiseaza imaginile pe un ecran Super AMOLED pentru fiecare dispozitiv si iti ofera o experienta audio-vizuala captivanta. Prin folosirea unei perechi de ochelari VR, utilizatorul are impresia de prezenta fizica aproape reala intr-un mediu creat artificial. Caracteristicile impresionante ale smartphone-urilor compatibile cu acest gadget combinate cu tehnologia Oculus ofera o experienta ultra-rapid. Impreuna, Oculus si Samsung au impins limitele tehnologiei mobile si realitatea virtuala dincolo de limite. Ochelarii Samsung Gear VR 2015 Edition au touchpad-ul modernizat pentru a imbunatatii utilizarea si functionalitatea. Din punct de vedere al designului, Samsung Gear VR soseste intr-o carcasa rezistenta de plastic pe fata caruia putem vedea inscriptionat logo-ul Gear VR si cel al companiei Samsung. Ochelarii se fixeaza usor iar cureaua reglabila si buretele din dreptul lentilelor asigura confortul. Inteligenti si incredibili de comozi, ochelarii au capacitatea de a rula filme, jocuri, emisiuni si filme HD la 360 grade.

Ecran

Cu Gear VR, sunteti chiar acolo, in mijlocul actiunii. Un ecran Super AMOLED cu camp larg de vizualizare, urmarire precisa a capului si latenta redusa aduce realitatea in mediul virtual.



Compatibilitate

Gear VR functioneaza perfect cu smartphone-urile Galaxy*. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti telefonul si sunteti liber sa luati lumea in piept.



Design

Pentru a atinge niveluri noi, un set confortabil de casti este obligatoriu. Din acest motiv, desi are o interfata mai larga, Gear VR este acum cu 19% mai usor decat modelul anterior. Iar touchpadul sau mai mare va ofera un control precis si simplu.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.