Samsung Ochelari Inteligenti Gear VR 3 Cu Telecomanda Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ochelari Inteligenti Gear VR 3 Cu Telecomanda Negru de la Samsung

 

Samsung Gear VR R324

Puneti-va pe Gear VR si treceti de la experientele anterioare la aventurile pe care doar le-ati visat. Noul design si controlerul Gear VR va ofera o perspectiva mai buna si capacitatea de a ajunge cat mai departe.

 

Purtati-l cu usurinta si confort

Este usor sa va pierdeti in lumea realitatii virtuale, deoarece Gear VR este proiectat sa se simta mai usor decat este de fapt. De asemenea, este proiectat sa se simta confortabil indiferent de structura faciala, in timp ce amortizorul de spuma ofera o apasare naturala, blocand lumina din exterior.

 

Control natural

Utilizati controlerul Gear VR ca o telecomanda pentru a naviga cu usurinta in realitatea virtuala sau utilizati-l ca un gamepad pentru a castiga batalii. Controlerul este conceput pentru a fi utilizat in mod natural cu o singura mana.

 

Vedeti imaginea de ansamblu

Este o experienta superioara a realitatii virtuale, cu un camp larg de vizualizare de 101 grade prin intermediul obiectivului mare si urmaririi precise a miscarii capului datorita senzorului giroscopic incorporat si accelerometrului.

 

Petreceri in camerele virtuale

Navigheaza printre jocuri si experiente sau exploreaza noutatile din Oculus Store. Te poti intalni cu prietenii si poti descoperi un univers plin de posibilitati.
Purtati ochelarii VR si creati o camera Oculus pentru a discuta cu acestia.

 

Conexiunea cu telefoanele Galaxy

Dispozitivul Gear VR functioneaza perfect cu smartphone-urile Galaxy. Compatibil atat cu USB tip C cat si cu Micro USB, trebuie doar sa atasezi modulul de conectare pentru telefon.



Samsung Gear VR3 sunt ochelarii inteligenti care fac posibila explorarea realitatii virtuale. Cu un design imbunatatit si o telecomanda performanta, Gear Vr3 ofera o mai buna perspectiva si posibilitatea de a calatori in lumi virtuale.

Fiecare detaliu al constructiei lor este gandit astfel incat sa imbunatateasca experienta VR. Astfel, acestia sunt extrem de usori si confortabili, astfel incat sa-i poti purta pentru o perioada indelungata de timp fara probleme. Telecomanda inclusa te ajuta sa navighezi mai usor si poate fi utilizata si in timpul jocurilor. Ochelarii dispun de lentile cu un unghi de vizualizare de 101 grade, astfel incat imaginile sa para extrem de reale, iar senzorul giroscopic si accelerometrul asigura detectarea miscarilor.

Ochelarii dispun de conector micro-USB si Type-C, astfel incat sunt compatibili cu diverse modele de smartphone-uri din gama Samsung Galaxy. Vei avea la dispozitie peste 700 de aplicatii prin intermediul carora sa te bucuri de experienta VR, asadar ai numeroase optiuni interactive. Noii ochelari Samsung Gear VR sunt proiectati sa schimbe modul in care vezi si interactionezi cu lumea. Daca-i utilizezi cu Samsung Galxy S8 sau S8+, poti sa retraiesti momentele surprinse cu ajutorul camerei Gear 360.

Astfel, fie ca alegi sa-i utilizezi pentru jocuri, aplicatii sau pentru a vizualiza cele mai frumoase amintiri, ochelarii Samsung Gear VR3 sunt gadget-ul care te va transpune intr-o realitate interactiva.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Device compatibil Smartphone
Sistem de operare compatibil Android
Culoare Black

CARACTERISTICI TEHNICE

Interfata Micro USB

DIMENSIUNI

Lungime 122.5 mm
Latime 207.8 mm
Inaltime 98.6 mm
Greutate 345 g

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.