Xiaomi Casti bluetooth Redmi Buds 4 Pro, Moon White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
357,49 lei
Pret 36 Rate Optimo: 13.1 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHR5897GL

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti bluetooth Redmi Buds 4 Pro, Moon White de la Xiaomi

Suporta Hi-Res Audio Wireless

Sunet incredibil

Un festin pentru urechile tale - Redmi Buds 4 Pro este certificat de Hi-Res Audio Wireless si suporta codecul audio LDAC la viteze de transmisie de pana la 990kbps, precum si rezolutii audio de 96kHz/24bit si peste.

   

Calitatea sunetului Hi-Fi

Drivere dinamice duble

Redmi Buds 4 Pro dispune de un sistem de drivere dinamice duble complet nou, care consta intr-o diafragma din aliaj de aluminiu de 10 mm si o diafragma din titan de 6 mm pentru frecventele inalte. Impreuna, cele doua drivere se combina pentru a oferi frecvente inalte cristaline si basuri bogate intr-o gama larga de genuri.

   

Experienta de ascultare ca la cinema

Sunet imersiv

Redmi Buds 4 Pro dispune de un sistem de sunet imersiv complet nou, care utilizeaza un algoritm de sunet HRTF proprietar Xiaomi pentru a simula sunetul din viata reala si pentru a oferi o experienta cu adevarat imersiva atunci cand vizionati videoclipuri, compatibil cu diverse surse audio si dispozitive de redare.

   

Tehnologie de ultima generatie de anulare a zgomotului

Anulare activa a zgomotului de pana la 43dB

Castile pot reduce zgomotul cu pana la 43dB, blocand pana la 99,3% din zgomotul extern, permitandu-va sa va bucurati de muzica in liniste si pace.

   

Anulare a zgomotului cu 3 microfoane pentru apeluri

Fiecare dintre cele trei microfoane are o functie proprie si extrage cu precizie sunetele vocale pentru a filtra eficient zgomotul extern. Calitatea apelurilor este imbunatatita si mai mult prin intermediul unui algoritm de reducere a zgomotului prin retea neuronala.

   

Durata de viata a bateriei ultra-lunga de pana la 36 de ore

Ascultati pana la 9 ore de muzica cu o singura incarcare sau pana la 36 de ore atunci cand este utilizat cu carcasa de incarcare. Iar daca va grabiti si ati uitat sa reincarcati, castile pot reda pana la 2 ore de muzica dupa o incarcare rapida de 5 minute.

  • Pana la 9 ore

O singura incarcare

  • Pana la 36 de ore

Durata totala de viata a bateriei cu carcasa

   

Conectivitate inteligenta cu doua dispozitive

Comutati fara efort intre smartphone si computer

Castile se pot conecta la doua dispozitive Android, iOS sau Windows in acelasi timp, permitandu-va sa folositi aceleasi casti atunci cand sunteti la birou. Pe dispozitivele MIUI compatibile, cererile MIUI Pop-up pentru imperechere rapida apar automat atunci cand deschideti carcasa de incarcare (cu casti) langa telefon.

   

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.