Presenter Logitech R500s, Graphite Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
168,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

910-005843

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Presenter Logitech R500s, Graphite Grey de la Logitech

PREZENTATI FARA EFORT

Oferiti prezentari de impact cu telecomanda de prezentare cu laser R500s. Deplasati-va liber si navigati prin diapozitive de la o distanta de pana la 20 de metri - si indicati zonele precise de focalizare cu ajutorul indicatorului laser rosu. R500s este optimizata pentru a functiona cu Windows®, macOS si cu cele mai importante programe de prezentare.

 

SIMPLY PRESENT

R500s este o telecomanda de prezentare simpla, fiabila si fara complicatii - astfel incat sa va puteti concentra pe succesul livrarii dumneavoastra.

 

 

NAVIGARE INTUITIVA

Designul inconfundabil cu trei butoane al modelului R500 va permite sa navigati cu usurinta si incredere printre diapozitivele prezentarii, fara a fi nevoie sa va uitati in jos pentru a va orienta degetele.

 

 

POINTER LASER ROSU

Evidentiati zonele precise de focalizare in prezentarea dvs. cu un indicator laser rosu luminos si usor de utilizat.

 

 

RAZA DE OPERARE DE 20 DE METRI

Conectati R500s la computer prin intermediul receptorului USB sau al tehnologiei Bluetooth® low energy. Apoi, deplasati-va si prezentati liber de la o distanta de pana la 20 de metri.

 

 

CONCEPUTE PENTRU O PRINDERE SIGURA

Telecomanda de prezentare cu laser R500s a fost proiectata pentru a se potrivi perfect in palma mainii, iar suprafata de cauciuc moale si butoanele texturate permit o prindere sigura in timpul prezentarii.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.