Vogels Suport tavan videoproiector PPC1555, reglabil, max.20 kg, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Suport tavan videoproiector PPC1555, reglabil, max.20 kg, argintiu de la Vogels

PPC 1555 este un suport pentru videoproiector cu inaltime ajustabila creat special pentru ultima generatie de videoproiectoare, ce au o greutate de pana la 20 kg. Interfata proiectorului este echipata cu o ajustare fine tune pentru o aliniere precisa la suprafata proiectorului. Odata aliniat, proiectorul va ramana in pozitie. Rotind inelul unic de frecare vei elimina toate piesele de pe conexiunile de interfata, facand suportul o solutie solida si foarte stabila.


Caracteristici cheie:

  • Placa de tavan potrivita pentru tavanele drepte si pentru cele plate
  • Inaltime ajustabila
  • Capac pentru tavanele false inclus
  • Montare usoara
  • Ajustare fine tune

Kit-urile pentru suporturile de videoproiector cu inaltime ajustabila pot fi utilizate atunci cand inaltimea tavanului nu este cunoscuta sau atunci cand flexibilitate este dorita. Aceste suporturi vin in trei marimi pentru a oferi o ajustare variabila a inaltimii de la 400 la 850 mm. Sistemul de management al cablurilor CIS® asigura spatiu suficient pentru toate cablurile necesare si iti permite sa ascunzi toate cablurile in doar cateva secunde.

SPECIFICATII TEHNICE


Montare pe tavan
Motorizat - Lift proiector NU
Inaltime min de la tavan/perete 55
Culoare ALB
Inaltime max de la tavan/perete 85
Reglabil pe inaltime DA
Greutate maxima suportata (kg) 20
Inclinare verticala DA

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.