Xiaomi Bratara pentru Mi Band 7 Pro, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
35,75 lei
Pret 36 Rate Optimo: 1.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHR6292GL

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara pentru Mi Band 7 Pro, Albastru de la Xiaomi

Noi curele colorate, step up your style
Elegant si colorat / Confortabil de purtat / Usor de atasat
O varietate de culori pentru a-ti condimenta viata
Se amesteca si se potrivesc din 4 culori elegante pentru orice ocazie. Fie ca mergi pe drum sau faci exercitii fizice, poti gasi oricand o culoare care sa mearga cu tinuta ta indiferent de anotimp.
Confortabil de purtat
Il puteti purta in timpul verii simtindu-va proaspat si confortabil; nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la orice lipicios de la sudoare sau apa. Dispunand de o textura prietenoasa cu pielea, cureaua se infasoara usor in jurul incheieturii mainii pentru o potrivire perfecta.
Maslinul simbolizeaza vitalitatea naturii
Olive are un simt unic, elegant. Ea aduce esenta naturii la viata si adauga vigoare prezentei tale.
Rozul iti lumineaza personalitatea
Fie ca esti adorabil, gratios sau de tip intelectual, rozul elegant si sofisticat iti poate exprima perfect personalitatea.
Albastrul te inveseleste
Albastrul radiaza un farmec unic, eleganta si puritatea sa te fac sa te simti bine din adancul inimii.
Orange te face in centrul atentiei
Portocaliul este vibrant si atragator, demonstrandu-ti caracterul plin de viata. Culoarea stralucitoare te face, de asemenea, in centrul atentiei.
Design clip-on pentru atasare usoara si sigura
Atasarea curelei: Aliniati partea incastrata a curelei cu corpul principal al bratarii. Veti auzi un sunet "clic" atunci cand este atasat cu succes. Scoaterea curelei: Pur si simplu apasati si tineti apasat butonul de eliberare rapida si trageti cureaua spre exterior cu cealalta mana.
*Utilizarea zilnica: Pentru a preveni alunecarea curelei si frecarea de piele, va rugam sa nu o purtati prea lejer. Nu-l purtati nici prea strans, deoarece acest lucru va provoca iritatii, cum ar fi mancarimea din cauza faptului ca pielea nu poate respira. Scoateti cureaua dupa o uzura continua prelungita pentru a permite incheieturii mainii sa se odihneasca pentru o vreme. Va rugam sa va curatati incheietura mainii si cureaua cat mai curand posibil dupa antrenamentul de mare intensitate, astfel incat sa evitati reziduurile de transpiratie si iritarea pielii. Va rugam sa utilizati apa curata pentru a spala cureaua cat mai curand posibil dupa inot; purtati-l din nou dupa uscare.*Imaginile de pe aceasta pagina sunt doar pentru referinta; culoarea reala si detaliile curelelor pot varia.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.